Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam511
Toplam Ziyaret1668153

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili yapılan soruşturma çerçevesinde Adana Adliyesi’nde ifade verdi. Sözlü hakkında 'yurt dışına çıkış yasağı' konuldu



Twitter’den hakkındaki soruşturmayla ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, Ceyhan Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili bir soruşturma dolayısıyla Cumhuriyet Savcılığı’nın daveti üzerine  Adana Adliyesi’ne giderek ifade verdiğini söyledi. Soruşturma konusuna ilk defa bugün muhatap olduğunu açıklayan Başkan Sözlü, dosyadaki gizlilik kararı nedeniyle detaylı bilgi veremediğini anlattı.

Sözlü şöyle dedi:
“Gazetelerde sayfa sayfa ifşa edilen bilgi ve belgelerin gizlilik gerekçesiyle avukatlarıma verilmemesi ayrıca manidardır. Sonuç olarak Savcılığın talebi doğrultusunda mahkemece yurtdışına çıkışım yasaklandı. Dönemin ruhuna bakınca buna da şükür. Her şeye rağmen Türk Adaletine güveniyorum. Bu hususları beni kıymetli oylarıyla  Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçen Adanalı hemşehrilerimin bilgisine sunuyorum. Daha sonra iddialarla ilgili detaylı bilgilendirmeyi kamuoyuna sunacağım. Görevimin başında ilk günkü heyecanımızla Adana’ya ve Adanalı hemşehrilerime hizmet etmeye devam ediyorum.”


438 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339