Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam265
Toplam Ziyaret1667907

Aslan, "Kapıkaya Kanyonu ve Varda Köprüsü arasındaki yürüyüş parkuruna seyir terası, kanyonun 2 yakasını birbirine bağlayan 2 köprü, yol çalışmaları ve güvenlik bariyerleri yapılacaktır” dedi.

 ‏

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ragıp Bekaroğlu ve Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin'e, Karaisalı Meydan Yaylası Aladağ Kelceler mevkii yol yapım çalışmaları ve ‘Adana’da Varda Var’ projesi kapsamında Varda Köprüsü ile Kapıkaya Kanyonu arasına yapılacak olan yürüyüş parkuru hakkında bilgi verdi.

Karaisalı Meydan Yaylası, Aladağ ve Kelceler mevkii yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Saadettin Aslan,”Özellikle yaz aylarında vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Meydan Yaylası, Büyüksofulu, Gerdibi yolu 6 km’lik Kelceler Mahallesi mevkisinin eski yolu 4 metre genişliğinde ve 23 tane virajı vardı. Şu anda yapılmakta olan yol ise 10 metre genişliğinde, 6 kilometrelik mesafe 4 kilometreye ve 23 tane olan viraj ise 2 taneye düşüyor. Bu çalışma Adana Büyükşehir Belediyemizin hem Karaisalı hem Aladağ ilçesi vatandaşlarına bir hediyesidir. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Bir diğer çalışmamız olan, Varda Köprüsü ile Kapıkaya Kanyonu arasına toplam 5.5 km’lik yürüyüş parkuru yapımı çalışmalarımızın 2. etabı başlamıştır. Bu proje ile Kapıkaya Kanyonu ve Varda Köprüsü arasındaki yürüyüş parkuruna seyir terası, kanyonun 2 yakasını birbirine bağlayan 2 köprü, yol çalışmaları ve güvenlik bariyerleri yapılacaktır” dedi.



438 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339