Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam225
Toplam Ziyaret1684980

ALİ MECLİS'E BRAVO:Bekirli'den Ali Meclis arazisini mezarlık olarak belediyeye bağışladı. Karaisalı Belediye Meclisi de araziyi Büyükşehir'e devretti




Karaisalı Belediye Meclisi şubat ayı 2. toplantısını, Meclis 1. Başkan Vekili Osman Kurdak başkanlığında, meclis üyelerinin tamamının katılımıyla gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı. 

  Gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddesine geçildi. Gündemde bulunan madde gereği, Karaisalı Belediyesi İmar Bayındırlık ve Müşterek Komisyonunun Bekirli Mahallesi sakinlerinden Ali Meclis’in şartlı taşınmaz ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesine geçildi.  Bekirli Mahallesi sakinlerinden Ali Meclis'in Bekirli Mahallesi Kemer mevkinde bulunan 6700 m2’de 1/2 hisseli bağ cinsli taşınmazın Karaisalı Belediye Başkanlığı’na mezarlık olarak bağışlamak istediği dilekçeli talebi görüşüldü. Karaisalı Belediyesi mezarlık hizmetleri Adana Büyükşehir Belediyesi’ne devrolmasından dolayı bağışlanan taşınmazın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine oy birliği ile karar verildi.



441 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351