Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam572
Toplam Ziyaret1668214

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve TBMM İdare Amiri Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, teşkilat gezilerine devam ediyorlar. Yılmaz önemli çıkışlar yaptı, çarpıcı tespitlerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili TBMM İdare Amiri Seyfettin Yılmaz, “Sayın Erdoğan’ın şu anda kullanamadığı hiçbir yetki yok. Asıl dert başka. Başkanlık sistemiyle eyalet sistemine geçiş hedefi, Erdoğan’ın değil BOP’un hedefidir” dedi.

BAŞ’TAN REHAVET UYARISI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş’ın 2019’da yapılacak seçimlere yönelik başlattığı seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilat gezileri devam ediyor. TBMM İdare Amiri Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz’ın da iştirak ettiği gezilerde MHP Karataş ve MHP Yumurtalık ilçe başkanlıkları ziyaret edildi. İl Başkanı Yusuf Baş, iki teşkilatı ziyaretinde de “Seçimler 3 yıl sonra olacak diye bir rehavete girilmemelidir. Yarın da olsa 3 yıl sonra da olsa çalışmalıyız ve halk ile aramızdaki bağı her zaman canlı tutmalıyız.” mesajı verdi.

SEYFETTİN YILMAZ’IN AÇIKLAMALARI

Ülkenin yaşadığı sorunlara değinen MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da,

“Genel Başkanımız Sayın Devlet bahçeli başta olmak üzere hepimiz dün ne söylediysek hepsinin doğru çıktığı bir süreci yaşıyoruz. ‘TRT Şeş’le bu iş olmaz’, ‘Terörle müzakere etmeyin, mücadele edin’ dedik. ‘Milleti etnik kimliklere bölmeyin’ dedik. Dilimizde adeta tüy bitti. Bakınız; 2005’te başlatılan süreç ülkemizi ne hale getirdi.” diye konuştu.

YIĞINAKLAR GÖRMEZDEN GELİNDİ

Yılmaz şunları söyledi:

“Komşu ülkelerde yaşananların bize yansımalarını ve bunun siyasi, ekonomik alandaki sonuçlarını, milletçe ödediğimiz ağır bedelleri görüyorsunuz. Sadece 2015 Temmuzundan bugüne verdiğimiz şehit sayısı 250’yi geçti. Anaların gözpınarları kurudu. Terör yüzünden insanlar aşını, işini, okulunu kaybediyor; doğup büyüdükleri yurtlarını terk ediyor. Bir ilçede iki aydır hakimiyetin tesis edilememesi normal bir durum değildir. Mehmetçiğimiz, polisimiz göğsünü siper ederek zorla ilerliyor. Çünkü her taraf tuzaklanmış. ‘Barış süreci’ yalanıyla yıllarca terörle mücadeleye izin verilmedi; yığınaklar görmezden gelindi. Diğer taraftan Suriye’de, Irak’ta Türkmen kardeşlerimiz sahipsiz. Oralarda da her gün şehitler veriyoruz. Oluk oluk Müslüman kanı akıtılıyor. Sınırlarımızın altı tünel, üstü yolgeçen hanı oldu.”

BUNLARIN SORUMLUSU AKP, YÜZDE 49.5 İLE İKTİDAR

Yılmaz devamla şunları kaydetti:

“Bütün bunların sorumlusu kim? Elbette AKP hükümetidir. ‘Sorumlu; ‘Büyük Ortadoğu Projesi içinde Diyarbakır bir yıldız olabilir’ diyen, 22 İslam ülkesinin bölünmesini planlayan bu projeye eş başkanlık yapan zihniyetin ta kendisidir. Ve maalesef bu zihniyet yüzde 49.5 ile iktidar. 7 Haziran’dan sonra halkı ekonomik buhranla, kaosla korkutarak 1 Kasım’da tek başına iktidar olanlar, daha muradına erememiş. Şimdi de ‘Kaosun bitmesi için başkanlık sistemi şart’ diyorlar. Oysa başkanlık sistemi dayatması da BOP’un bir parçasıdır. Yoksa parlamenter sistemin ne eksikliğini gördünüz de ‘Yeni Türkiye’ istiyorsunuz. 14 yıldır iktidarda olan sizsiniz. Sayın Cumhurbaşkanının elindeki hangi yetki ayağına bağ oluyor? Bütün kurumlar emrinizde, bütün imkanlar elinizde, neyi istediniz de yapamadınız? Asıl dert başka. Başkanlık sistemiyle eyalet sistemine geçiş hedefi, Erdoğan’ın değil BOP’un hedefidir. Netice itibarıyla, Türkiye’nin en büyük sorunu siyasi iktidarın ve Saray’ın kendisidir. Ama bu onların hesabı. Bir de bütün hesapların üstünde Yüce Allah’ın hesabı var. Bizim yolumuz Hak yoludur. Hak mutlaka batıla galip gelecektir. İhanet projelerine, eyalet sistemine geçilmesine, ülkenin bölünmesine asla geçit vermeyeceğiz. MHP olarak bu ülkenin son kalesi olmaya devam edeceğiz.”

Teşkilat gezilerini, narenciye bahçelerini ziyaretlerle sürdüren Baş ve Yılmaz üreticilerle ve işçilerle sohbet ederek sorunlarını dinlediler.



298 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339