Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam525
Toplam Ziyaret1668167

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, haftasonunu hemşehrileriyle geçirdi

Cuma günü Adana'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı, iki gün boyunca teşkilatları dolaştı. Geçtiğimiz hafta sonu ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Bakan Sarı, partililerle bir araya geldi, vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Sarı'yı karşılayanlar arasında Kaymakam Mehmet Tunç ve Karasalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da vardı.

Bakan Sarı, vatandaşların coşkulu sevgi gösterileri ile karşılandı

Gezilerine kurucusu olduğu Çukurova İlçe Teşkilatı'ndan başlayan Bakan Sarı, hafta sonunu teşkilat ağırlıklı ziyaretlere ayırdı. Çukurova ilçe teşkilatının ardından Karaisalı Teşkilatı'nı ziyaret eden Bakan Fatma Güldemet Sarı, burada Karaisalı İlçe teşkilatını ziyaret ederek 59. Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. 

Doruk Gazetesinin konuyla ilgili haberi şöyle:

Çiçeği burnunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı yine Adana’da. Adana’nın artık gerçek bir bakanı var. Makamına geleli henüz bir ay dolmadan üçüncü defa Adana’ya gelerek, ekibiyle birlikte Karaisalı ilçesine çıkarma yaptı ve Karaisalı Ak Parti İlçe 59. Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Buraya gelirken toplantının yapılacağı düğün salonu adeta miting alanına döndü. Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Işık, Bakan Sarı’yı çiçeklerle kapıda karşıladı. Karşılamaya Kaymakam ve eşi, Jandarma Komutanı, Belediye Başkanı ve çok sayıda partililer ve Karaisalılar karşıladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı Adana’ya gelerek bir dizi etkinliklere katıldı. Beraberinde İl Başkanı Fikret Yeni, Kadın Kolları İl Başkanı, İlçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleriyle birlikte Karaisalı ilçesine çıkarma yaptı. Bakan Sarı öncelikle kurucusu olduğu Çukurova ilçeye geçerek sorun dinledi.

Daha sonra aynı heyetle birlikte Karaisalı’ya geldi.  Bakan Sarı’yı yüzlerce partili kapıda karşıladı. Karşılamada tokalaşmak için partililer ve Karaisalılar birbirleriyle yarıştı.

Karaisalı 59. Danışma meclisine katılan Bakan Sarı’ya ilgi oldukça büyüktü.

Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Işık, seçimlerde en yüksek oyun Karaisalı’dan Ak Parti’ye geldiğini, ilçenin sorunlarını artık çözecek bir mercinin Bakan Fatma Güldemet Sarı olduğunu altını ivedilikle çizdi.

Toplantıya Karaisalı’nın tüm muhtarlarının katılması ise dikkatlerden kaçmadı. Salon adeta hınca hınç doluydu.

Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni coşkulu kalabalığa hitap ederken, Bakan Sarı’nın İl Teşkilatından çıktığını, çalışmaları birlikte yürütüklerini artık Adana’nın da güçlü bir bakanı olduğunu, en yüksek güven oyu veren ilçeninin de Karaisalı olduğunu hatırlatarak, Karaisalıların gönlünü almayı ihmal etmedi. 

Kürsüye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, yaptığı kısa konuşmada; “Bakanlığıma Karaisalı heyeti geldi, sorunlarını ilettiler. Muhtarların ve sizlerin benle görüşme talebini biliyorum. Ama hükümetimizin almış olduğu acil eylem planları var.3 aylık, 6 aylık, 1 yıllık peryotlar halinde. Öncelikle bu vaatlere eğileceğiz.

İlk üç ay çok doluyuz, ama şunu unutmayın, en uygun zamanda bu randevular size verilecektir. Sorunlarınızı lütfen önce ilçe başkanımıza, sonra il başkanımıza iletin. Çözülmediği takdirde bakan olarak ben devreye gireceğim.” Diyerek Karaisalılarla birlikte güzel bir seçim sürece giçerdiklerini  hatırlatarak, Karaisalılara teşekkür etti.

Bakan daha sonraki proğramlara katılmak için bir kaç soruyu dinledikten sonra ilçeden ayrılarak İmamoğlu proğramlarına katıldı.  

Dip not:

Ak Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık muhteşem bir karşılama töreni hazırladı ve  salon ağzına kadar dolup taştı.

İnsanın özlediği diğer bir tablo ise; il başkanı ve bakanın uyumlu hareket etmesi. Bu da şundan kaynaklanıyor. Geçmişte birlikte aynı yolda yürüdüler. Aynı heyecanı duydular, aynı seçimlerde  7/24 saat ter döktüler. Adana’nın ne gibi sorunları var çok iyi biliyorlar. Yani Bakan ve il başkanı aynı koroda aynı sesi veriyorlar, buda gelecekte Adana’nın hem sesi olacak, hemde birlikte eksik ve gediklerini kapatarak Adana’ya yatırımın ilk elden gelmesi için çaba sarfedecekler.
Bu şu anlama geliyor.

Adana’yı bu ikili birlikte uçuracak

Adana teşkilat ziyaretlerini tamamlayan Bakan Sarı, Ankara'ya döndü.

 



516 kez okundu

Yorumlar

hasan köylü nerede?     22/12/2015 21:02

resimlerde yok gibi.. hiç mi yok yaa
Misafir - doktor_doktor

HIRVATA KRAVAT İNŞAATA HIRDAVAT YAKIŞIR...     22/12/2015 20:09

Kravatla adam olunsaydı HIRVATLAR MARS gezegeninde topalaklıyla deney yaparlardı.Ayinesi iştir kişin lafa bakılmaz.Ne kravatlılar gördük ülkeyi yönettim zanneden...
Misafir - Spy Game

heye lan çocuk haklısın.     21/12/2015 13:44

ya başkanım ilçeye koca bakan geliyor.sıradan bir insan gelmiyor ve kıravatınız yok.sonra da bu ilçe halkı beni eleştiryor diyorsunuz.sizi kıravat takmadıgınız için eleştirmekte haksızmıyız sizce.
Misafir - haklı seçmen

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339