Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam632
Toplam Ziyaret1681717

Tümer’in bu seferki durağı Karaisalı ilçesi oldu. CHP Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serhat Kasap’la birlikte ilçe halkını ziyaret eden Tümer, vatandaşların sorunlarını dinledi, çözüm yolu aradı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ilçe gezilerini aralıksız sürdürüyor. CHP Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serhat Kasap’la birlikte ilçe halkını ziyaret eden Tümer, vatandaşların sorunlarını dinledi, çözüm yolları aradı.
Köylerden Karaisalı merkeze alışveriş yapmaya gelen halkın yanı sıra esnaflarla da görüşen Tümer, milletvekili olarak vatandaşlarla bir araya gelmenin asli görevi olduğunu vurguladı.
“MAZOT VE GÜBRE FİYATI DÜŞMELİ”
Bazı köy ve mahallelerdeki içme suyu problemini anında yetkililere ileten ve vatandaşın sorununun çözüleceği yönünde söz alan Tümer, çiftçilerin borç yüküne vurgu yaptığı serzenişleri de dinledi. Çiftçi vatandaşların küçük desteklemeler yerine özellikle mazot ve gübre fiyatlarında yapılacak indirimlerin ve vergi yükünün azaltılmasının daha uygun olacağını belirtmesine hak veren Tümer, “Son günlerde Rusya krizi nedeniyle çiftçi büyük bir sıkıntıya düşürüldü. Geçmişten bu yana zor şartlar altında üretim yapan çiftçimizin sorununa yeni sorunlar eklenmemesi gerekiyor. Bu konuyla ilgili meclis çatısı altında girişimlerimiz sürüyor. Ayrıca iktidarın çiftçinin sesine kulak vererek mazot ve gübre fiyatlarında indirim uygulaması gerektiğini her fırsatta dile getiriyoruz. Çiftçimiz ancak bu şekilde güçlü bir yapıya kavuşacaktır” dedi.
MURT İKRAM EDİLDİ
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı da makamında ziyaret eden Tümer, Karaisalı’nın Varda Köprüsü ve Kapıkaya Kanyonu başta olmak üzere tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkması gereken bir ilçe olduğunu söyledi. Kadınların Karaisalı ile özdeşleşen meyve çeşidi ‘murt’ ikramına teşekkür eden Tümer, “Karaisalı ilçe başkanımız bir kadın. Kadınlar ekonomik ve toplumsal hayatta daima ön planda olmalı. Karaisalı siyasetinde olduğu gibi Türkiye’nin diğer bölgelerinde de kadın siyasetçilerimizin sayısı artmalı” dedi. Tümer, ilçe örgütüyle bir süre sohbet ettikten sonra Karaisalı’dan ayrıldı.



333 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704