Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam385
Toplam Ziyaret1682372

ATIKLAR MAZGALLARI TIKIYOR

Yağışlı havalarla birlikte su baskınlarını önlemek için her türlü önlemi aldıklarını belirten ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, “Izgaralara yağmur suyu ile birlikte gelen çöp ve diğer pislikler sürekli olarak temizleniyor. Yaklaşan kış aylarında meydana gelebilecek şiddetli yağışlarda herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemesi için çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor.” dedi.

“MAZGALLAR, PASPAS ve PVC GİBİ MADDELERLE KAPATILMAMALI”

Yağmur suyu hatlarının ve ızgaralarının tıkanmaması noktasında vatandaşlara da görev düştüğünü belirten Genel Müdürü Rahmi Pekar, vatandaşların yağmur suyu ızgaralarına çöp atmamaları ve mazgalların üzerlerinin çeşitli malzemelerle kapatılmaması konusunda uyarıda bulundu. Pekar, ızgaraların yakınına çöp ve diğer malzemelerin bırakılmasının, yağışlarla birlikte ızgaraların tekrar tıkanmasına neden olacağını ifade etti.

Genel Müdür Pekar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Adana’da gelişigüzel çevreye atılan plastik ve naylon ürünler ile tahta ve bez parçaları gibi atıklar yağmursuyu hatlarını engelleyerek sokaklardaki su tahliyesini zorlaştırıyor. Bunun sonucunda da su baskınları için büyük bir tehdit oluşturuyor. Son yağmurda Adana’nın birçok semtinde ekiplerimiz, mazgalların üzerine kapatılmış yüzlerce pvc ve paspas türü materyali kaldırmakla uğraştılar. Bu tür malzemeler, rögar ve mazgalları tıkayarak sokaklarda su birikintisi oluşmasına ve kanalizasyon şebekesinin verimli çalışmasına engel oluyor. Bu konuda vatandaşlarımızı duyarlı olmaları için uyarıyoruz.”



529 kez okundu

Yorumlar

Engelsiz Yaşam müdürü Yusuf iyinin Tayinı Çıktı      22/11/2015 16:05

Karaisali nin öz evladı karaisali nin çocuğu karaisaliya projelerle gelen projesi de 4 yıldır Engelsiz Yaşam müdürü olarak görev yapan Yusufun iyi Nin neden tayini çıktı arkadaşlar bu memleket öz evladına neden sahip çıkmiyorlar arkadaş başka memleketin çocuğuna memleketimizde ekmek yediriyoruz yazık be yazık yani .
Misafir - Guvenc secmeni

Engelsiz Yaşam müdürü Yusuf iyinin Tayinı Çıktı      22/11/2015 16:30

Karaisali Engelsiz Yaşam Müdürü YUSUF İYİ,NİN TAYİNİ ÇIKTI YERİNE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ DE GÖREV YAPAN ERHAN KAYA KARAİSALI ENGELSİZ YAŞAM MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI KARAİSALIMIZA HAYIRLI OLSUN VAHİT BEY DE HABER YAPAR İNŞALLAH TÜM KAMOYU DUYSUN .Diye.
Misafir - Gerçek Haber

     22/11/2015 14:55

mehmet gildr.gibi 40 yilda bir.yetisen verimli elemanlari birer birer.kaybederseniz daha cokkkkk aglarsiniz.sizn amaciniz sorun cozmek degil.sooruna sorun eklemek.turkiyenin en oahali suyunu vatandasa satmasini biliyorsunuz ama di mi.
Misafir - vatanperver

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398