Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam319
Toplam Ziyaret1685752

Karaisalı’da hırsızlık şebekesini çökerten Karaisalı Jandarma Bölük Komutanlığı ile Karaisalı Emniyet Amirliği'ni ziyaret ederek teşekkür eden muhtarlar, başarılarından dolayı güvenlik güçlerini kutladılar



Karaisalı’da hırsızlık şebekesini çökerten Karaisalı Jandarma Bölük Komutanlığı ile Karaisalı Emniyet Amirliği'ni ziyaret ederek teşekkür eden muhtarlar, başarılarından dolayı güvenlik güçlerini kutladılar.

Karaisalı İlçe Merkezi ile Gildirli, Barakdağı, Bekirli, Torunsolaklı ve Eğlence mahallelerinde küçükbaş hayvan hırsızlığı, araçlardan ve evlerdeki depolardan mazot hırsızlığı, Torunsolaklı’dan ayrıca bir evden av tüfeği hırsızlığı yaptığı iddia edilen şüphelileri yakalayan Karaisalı Jandarma Bölük Komutanlığı ile Karaisalı Emniyet Amirliği ekiplerine Karaisalılar teşekkür ettiler.

Karaisalı Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü başkanlığında Çevlik Mahalle Muhtarı İbrahim Zopçuk, Döşekevi Mahalle Muhtarı Zekeriye Kestek, Beydemir Mahalle Muhtarı A.Kadir Tanrıverdi, Barakdağı Mahalle Muhtarı Burhabettin Zeytun, Boztahta Mahalle Muhtarı Ahmet Eren ve Çorlu Mahalle Muhtarı Ali Karabacak'ın katıldığı ziyarette, son hırsızlık olayı ile ilgili faillerinin yakalanmasında üstün bir çalışma ve başarı gösteren ekiplerer teşekkür ettiler. Başkan Ünnü, "Bizim canımızı ve malımızı korumak için gece gündüz çalışan güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız" dedi.

Karaisalı Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Muhammet Mert ve Karaisalı Emniyet Amiri Hakan Kirişçi ve Komiser Cansu Demircan, muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Daha önce de çeşitli hırsızlık suçları bulunan 3 kişilik çeteden A.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken İ.D. ve A.D’nin yakalanması için çalışmalar başlatılmıştı.



834 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382