Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam58
Toplam Ziyaret1667700

AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, seçimlerde zaferin milletin olduğunu belirterek, "Artık ülkemiz ve Adana için çalışma vakti" dedi




AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, seçimlerde zaferin milletin olduğunu belirterek, "Artık ülkemiz ve Adana için çalışma vakti" dedi.

Sarı, genel seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Başbakanımızın dediği gibi, zaferin gerçek sahibi milletimizdir. 7 Haziran seçimleri sonrası, geçtiğimiz beş aylık süreçte yaşadığımız kaos ortamına, ekonomide yaşanan sıkıntılara ve teröre karşı aziz milletimiz 'dur' demiştir. İstikrarsızlıktan, patlayan bombalardan, çatışmalardan, ekonomideki negatif sinyallerden sonra çözümün tek başına iktidar olduğunu, bunu yapacak olan kadroların da AK Parti kadroları olduğunu görmüştür. Milletimiz Partimizi hizmetle özdeşleştirmiştir. Milletimiz istikrar, huzur, hizmet anlayışıyla hareket eden, güçlü ve Yeni Türkiye'nin adresi olan AK Parti de kenetlenmiştir" ifadelerini kullandı.

Çok yoğun bir kampanya dönemi geçirdiklerini belirten Sarı, "Öncelikle fedakarca çalışmalarından dolayı AK Parti teşkilatlarımızla gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. AK parti olarak, en büyük değerimiz birliktelik ruhumuzdur. 'İlk Günkü Aşkla Bismillah' diyerek, gece gündüz demeden çalıştık. Herkese elimizi uzattık. Bütün vatandaşlarımızın gönüllerini kazanmaya çalıştık. Çok şükür milletimiz bizi utandırmadı ve bağrına bastı" diye konuştu. AK Parti'nin dün olduğu gibi bugün de gerçekten hizmet etmek isteyen, hizmet üreten, ülkemizi her geçen gün daha ileriye taşımak için çalışan bir parti olduğunu vurgulayan Fatma Güldemet Sarı, "Bugün artık Adana için çalışma vaktidir. İnanıyorum ki tüm milletvekillerimizle el ele vererek Adana'mızın çözüm bekleyen sorunları için birlik ve beraberlik içinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Milletimizin 1 Kasım seçimlerinde gösterdiği büyük teveccüh için, milletimize, Adanalı hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum" dedi.



469 kez okundu

Yorumlar

...     04/11/2015 17:05

Millet beceriksız muhalefet partisine öyle bir Osmanlı tokadı bastı ki etkisi İSRAİL,BRÜKSEL,WASHINGTON'dan bile hıssedildi.Bu milleti ahmak sanıp paralel haçlı,siyonstlerle işbirliğine yapanları,milletine koyun diyenleri millet palyaço yaptı.
Misafir - Viva Zapata...

unutulmayanlar.     04/11/2015 11:39

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Adanaya gelecek olan Sayın CUmhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana meydan vermeyenler Adanaya gelmesin diyenler ve bunu diyenlere de ortak olanlar unutulamayacak ve hatırlatılacak.Sayın Çelikcana dahi sen Cumhurbaşkanının Avukatımısın diyenler ve meydan okuyanlar her zaman hatırlatılacaktır.
Misafir - eskileri not eden seçmen

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339