Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam989
Toplam Ziyaret1686422

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Adana’da bütün sandıkların tekrar sayımı için ilçe seçim kuruluna başvurdu

Avukatlar ve HDP Adana İl Örgütü ile adliye binasına gelen Beştaş, hileli olduğunu iddia ettiği tutanakları göstererek başladığı konuşmasında, “Bugün Adana iline ilişkin itirazlarımızı ilçe seçim kurullarına vereceğiz. Bizim Adana’dan temel talebimiz bütün sandıkların tekrar sayımıdır. Bu sefer bizler o sandıkların başında, objektif bir sayım talebimiz var” dedi.

Tüm Türkiye’de çok sistematik, organizeli ve daha önceden planlamış büyük bir sandık hırsızlığı ile karşı karşıya olduklarını savunan Beştaş, “Dün gün boyu çalışmalarımızı devam ettirdik. Merkezi düzeyde bir çok ilimize ulaştık ve Adana’da ortaya çıkan yolsuzluk ve usulsüzlüklerin, imza tutanaklarının öncede alınmasının bütün Türkiye’de yürürlüğe konduğunu üzülerek ifade etmek isterim. Bunların ve daha onlarca sorumuzun cevabını gerçekten bekliyoruz. Bu konuda bütün başvurularımızı yapıyoruz. Biz Halkların Demokratik Partisi olarak bu işlerin takibini bırakmayacağız” diye konuştu.

410 kez okundu

Yorumlar

Teri PİS     04/11/2015 17:43

Vatan millet düşmanları size soluk almak bile haram.Beter olun İnşallah!
Misafir - Estara BİM

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382