Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam875
Toplam Ziyaret1669261

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, orman köylerinden oluşan Karaisalı 3. Bölge Muhtarlar toplantısında şikayetleri dinleyerek, “Bekleyin, sabredin, az kaldı” dedi


 Karaisalı Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Danışma toplantısının üçüncüsü gerçekleştirildi.

  Karaisalı Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıya, Etekli, Kuşçusofulu, Tümenli, Ömerli, Fettahlı, Döşekevi, Boztahta, Sarımehmetli ve Çorlu mahallerinin muhtarları katıldı.

  Daha çok ormanlık alandan oluşan mahallelerin muhtarları, daha çok orman kesim işinin daha önce kooperatif eliyle yapıldığını be orman gelirlerinden vatandaşların yararlandığını, ancak şimdi ise kesim işlerinin ihale edilerek tüccarlara peşkeş çekildiğini ve birçok müteahhidin para vermeden gittiklerini söylediler.

  Ormanda çalıştırılan işçilerin iktidar partisi tarafından militan gibi kullandırıldığını ifade eden muhtarlara, toplantıya katılan MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz,  “Bekleyin, sabredin, az kaldı” dedi.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da konuşmasında, Karaisalı- Kızıldağ Yolu, Kızıldağ-Pozantı yolu, Kelceler yolu ve 200 kilometrelik yolların asfaltlama işlerinin maliyetinin 50 milyon lirayı bulduğunu ifade ederek, “Bu hizmetler 2016 yılında artarak devam edecektir. Şahsınızda bir kez daha Adana Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

  Toplantıya MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, Adana Büyüşehir Belediyesi Kırsal Kalkınm Daiersi Şube Müdürü Zehra Durak, Meclis Üyesi Esat Köse ve muhtarlar katıldı.

 



489 kez okundu

Yorumlar

of off offffffff hala anlamıyorsunuz bu halkı.     03/11/2015 10:46

ya hala bazı şeyleri anlamakta ve size anlatmakta zorlanıyorum.şu muhtarlarla yemekli toplantı bile MHP ye ilçede en az 1000 tane oy kaybettirdi.Orda yemegin ne işi var.Yemek olmak zorunda mı?Halktan ne kadar kopuk olduğunuzu anlayın artık.
Misafir - gerçekçi-tarafsız

Bahçeli      02/11/2015 08:02

Bahçelinin gitmesine az kaldı demek istemiş demekki:)))
Misafir - Boztahta

     30/10/2015 15:03

herseye hayir diyen bahceli ile neye az kaldi bilmek hakkimiz degil mi.
Misafir - di.mi ama

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339