Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam1180
Toplam Ziyaret1687689

Hizmetlerden dolayı teşekkür eden Karaisalı 2. Bölge Muhtarlarına Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bizler bu teşekkürlerden çok mutlu oluyoruz” dedi

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın, Mahalle muhtarları ile kahvaltılı buluşması devam ediyor.

  Başkan Aslan, Nuhlu, Hacılı, Eğlence, Beydemir, Gökhasanlı, Çocuklar, Bekirli, Körüklü, Emelcik, Topkaralı, Sadıkali, Kırıklı, Akçalı, Yazıbaşı, Topaktaş, Çakallı ve Karakuyu kırsal mahalle toplantıları Danışma Toplantısı gerçekleştirdi. Aslan, 2. Bölge Muhtarları ile yapılan toplantıda, kendisine hizmetlerden dolayı teşekkür eden muhtarlara, “Bizler bu teşekkürlerden çok mutlu oluyoruz” dedi.

  Muhtarların yol, mezarlık, sulama, kilit parke başta olmak üzere diğer taleplerini yerine getirmeye çalıştıklarını, geri kalan hizmetleri de 2016 yılında tamamlayacaklarını ifade eden Aslan, “Özellikle Büyükşehir Belediyesi’nden alacağımız hizmetleri 2016 programına aldırmalıyız. İlçe Belediyemizin yapacağı işleri ise zaten yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

  Aslan şunları söyledi:

  “Bizlere seçimlerde ne kadar desteğiniz olursa güçlü oluruz. 7 Haziran’da partimize yüzde 34 oy destek ve5diniz. Bunu en az yüzde 40’a çıkarırsak, elimizi güçlendirirsiniz. Bun göz önüne almanızı istiyoruz.” 

  Toplantıda konuşan Adana Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkındırma Daire Başkanlığı Şube Müdürü Zehra Durak da, “Artık merkezi idareden kırsal mahallerimizin ve ilçe merkezimizin alacağı fazla bir hizmet yok. Hastane ve okul gibi hizmetlerin dışında diğer hizmetleri sizlere ilçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi sağlayacaktır. Kaldı ki Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü, “Yörüklere canım fedadır” diyor. Bütünşehir yasası ile vatandaşlarımızın kafası bu geçiş döneminde karışıktır. Hala hizmetleri merkezi hükümetin verdiğini sanıyorlar. Bunları vatandaşlara anlatmamız lazımdır” diye konuştu.

  Toplantıya MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, Karaisalı Belediye Başkan Yardımcıları Rifat Köroğlu ve Recep Ak, Kırsal Kalkınma Danışmanı Yılmaz Aydoğan ve Karaisalı Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü katıldı.

 



407 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406