Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam367
Toplam Ziyaret1681452

Karaisalı’yı 3 bölgeye ayırdıklarını belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bugün 1. Bölge muhtarlarımız ile bir araya geldik. Toplantılarımız üç gün boyunca sürecek” dedi

 Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluşarak danışma toplantısı gerçekleştiriyor.

  Karaisalı’yı 3 bölgeye ayırdıklarını belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bugün 1. Bölge muhtarlarımız ile bir araya geldik. Toplantılarımız üç gün boyunca sürecek” dedi.

   Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bugüne kadar verdiğiniz destekle için teşekkür ediyorum. Muhtarlar, İlçe Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile el ele verirsek her şey daha güzel olacak.  Yeter ki birbirimize sahip çıkalım. Sizlerden biraz daha destek bekliyoruz” diye konuştu.

  Toplantıya katılan Durak, Murtçukuru, Altınova, Bucak, Demirçit, Kapıkaya, Nergizlik, Saypınar, Aşağı Yörükler, Kocaveliler, Kuzgun, Güvenç ve Kıralan Mahalle Muhtarları, yaşadıkları yörenin sorunlarını ilettiler. Başkan Aslan ve Yardımcıları ise gerekli notları alarak, soruları cevaplandırdılar.



541 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704