Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam142
Toplam Ziyaret1684239

Seyfettin Yılmaz, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediye başkanları, ilçe başkanları ve milletvekili adaylarıyla birlikte Karaisalı ve Pozantı’ya çıkarma yaptı

 

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Karaisalı ve Pozantı ilçe mitinglerinde, Milliyetçi Hareket iktidarında 6 ay içinde terörün kökünü kazıma sözü verdi. Yılmaz, “Terörü bitirmek için inanç lazım, irade lazım, cesaret lazım, kararlılık lazım. Tüm bunlar çok şükür bizde var. Yeter ki milletimiz 1 Kasım’da bize yetki versin. MHP’nin iktidarında 6 ay içerisinde terörü bitirmek boynumuzun borcudur” dedi. 
‘ŞEHİT KANINDA TERÖRE GÖZ YUMANLAR ELİ VAR’
Seyfettin Yılmaz, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediye başkanları, ilçe başkanları ve milletvekili adaylarıyla birlikte Karaisalı ve Pozantı’ya çıkarma yaptı. Parti otobüsü üzerinden binlerce Karaisalı’lı hemşehrisine seslenen Seyfettin Yılmaz, terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerektiğini bir kez daha dile getirdi. Son 10 yılda terör örgütünün güçlenmesine, silahlanmasına göz yuman AKP iktidarının şehit düşen her asker ve polisin kanında eli olduğunu vurgulayan Yılmaz, MHP iktidarında 6 ay içinde terörün kökünü kazıyacaklarını duyurdu. 
‘İNANÇ, İRADE, CESARET VE KARARLILIK BİZDE VAR’
Ülkeyi soyanlardan, ülkeye ihanet edenlerden de hesap soracaklarını ifade eden Yılmaz, “Terörü bitirmek için inanç lazım, irade lazım, cesaret lazım, kararlılık lazım. Tüm bunlar çok şükür bizde var. Yeter ki milletimiz 1 Kasım’da bize yetki versin. MHP iktidarında 6 ay içerisinde terörü bitirmek bizim boynumuzun borcudur. Abdullah Öcalan’dan medet umanlar, İmralı ile Kandil arasında posta güvercinliği yapanlar, PKK terör örgütünün bölgede güçlenmesine göz yumanlardan da akan kanın hesabını soracağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından MHP heyeti, Karaisalı Belediyesi’nce organize edilen aşure ikramı etkinliğine katıldı. Seyfettin Yılmaz, hemşehrilerine kendi elleriyle aşure dağıttı.
POZANTI’DA MHP’YE ÖNEMLİ GEÇİŞLER
MHP kurmayları daha sonra Pozantı İlçesi’nde salon mitingi gerçekleştirdi. Seyfettin Yılmaz, memleketinde hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Yılmaz, buradaki konuşmasında da terörle mücadeleyi öne alıp, terörün tamamen bitirilmesi için MHP’ye destek istedi. Toplantının sonunda CHP ve AKP’den önemli isimler MHP’ye geçiş yaptı. Pozantı Belediye Meclis Üyesi CHP’li Yalçın Gürgen ile aralarında muhtarların da olduğu kişilerin Üç Hilal rozetlerini Yılmaz ve MHP yöneticileri alkışlar eşliğinde taktı.   

 


407 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351