Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam732
Toplam Ziyaret1682719

Başkan Aslan “Şurasını unutmayın, biz sizlerin başını öne eğdirmeyeceğiz. Yeter ki sizler bizlere sahip çıkın. Karaisalı’da Adana’da, Türkiye’de sahip çıkın. Memleket evlatlarına, Adana’nın, öz çocuklarına sahip çıkın”dedi.

 

 Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı’da yaptığı miting coşkulu geçti. Mitinge bayanların katılım ise büyük oldu.

  Cumhuriyet Meydanında yapılan mitingde ilk sözü alan MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye Belediye Meclis kararı ile hemşerilik beratı verdiklerini belirterek, ““Allah bu hemşeriği ömür boyu daim kılar “ dedi.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da  konuşmasında, “Bir şey değişecek her şey değişecek sloganıyla 30 Mart 2014 seçiminde sizlerin mübarek oy ve destekleriyle önce Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nde sonra da Karaialı Belediyesi’nde bizi hizmetkar olarak görevlendirdiniz. Bizler sizlere söz verdik, sizlere layık olacağız, başınızı öne eğdirmeyeceğiz, bizlere sahip çıktığından dolayı sizleri mahcup etmeyeceğiz dedik. Ve önce Cenab-ı Allah’ın izniyle, sonra ülkücü idealistlikle, iman gücüyle, elimizden gelen tüm gayreti tüm imkansızlıklara rağmen gösterip,  sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.   

  Bunlara birkaç tane örnek veren Aslan konuşmasında şunları söyledi:

  “Meşhur Karaisalı-Kızıldağ Yolu. Zannedersem  Türkiye tarihinde bu kadar kısa sürede bu kadar güzel bir çalışmayla bu kadar sert bir arazi yapısına yol yapılmamıştır. Çünkü, Adana-Ankara karayolunu, otoban yolunu görüyoruz. Yıllardır Ankara’ya gider geliriz, sürekli tamirat ve yol yapımları var. Ama, Allah ondan binlerce kez razı olsun, Hüseyin Sözlü başkanımın tüm imkanları seferber ederek, 3 ay gibi kısa bir sürede 13 kilometrelik yolu sadece kayalık olarak bildiğimiz bu yol açıldı. Ve uçak inecek genişlikte açıldı. Bunlardan başka, 2014 yılında 40 kilometre asfalt yaptık. Kırıklı-Yazıbaşı- Akçalı- Emelcik-Sadıkali-Karakuyu köylerinin bütün yollarının asfaltları tamamlandı. Karaisalı’dan Nergizlik Barajına ve Nergizlik Köyüne giden yol da asfaltlandı. Ama Hüseyin Başkanım bu yeter demedi. 2015 yıl programına 200 kilometre asfalt aldırdı. Ve şuan da Karaisalı’nın batı bölgesi bitmek üzere ve iki gün sonra Etekli-Barakdağ- Boztahta tarafına başlayacağız inşallah. Bu da yetmedi; dedi ki, Karaisalı’dan Aladağ- Meydan yaylasına giden yol var. Her yıl kaza oluyor. Sürekli can ve mal kaybı oluyor. Geçen Cumartesi günü dozeri de diğer iş makinelerini indirdik. Yola başladık. 6 kilometrelik yolu 4 kilometreye indiriyoruz. Geçen gün saydık, 25 tane viraj vardı o yolda. Ve hepsini sıfırlıyoruz, düz yol oluyor. Bunlardan hariç, tarımsal destekler, hayvancılık, koyun-keçi projesi yapık. Başkaları gibi seçim yatırımı olarak seçimlerden önce dağıtmıyoruz. Biz tamamen adaletli olacak ve insanlar arasında ayrımcılık yapılmayacak. Kırsal kalkınma Daire Başkanlığımız organik gübre ve ilaç dağıttı, bedava. Ayrıca arıcılarımıza ve koyun keçicilik yapan insanlarımıza dağlarda karanlıkta kalmasın diye, 58 kişiye güneş paneli dağıttık, aydınlatmalarını sağlasınlar, televizyon izleyebilsin ve telefonlarını şarj etsinler diye. Bunlar sadece birkaç örnek”.

  “Şurasını unutmayın, biz sizlerin başını öne eğdirmeyeceğiz. Yeter ki sizler bizlere sahip çıkın. Karaisalı’da Adana’da, Türkiye’de sahip çıkın. Memleket evlatlarına, Adana’nın,  öz çocuklarına sahip çıkın” diyen Aslan, “Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Yeter ti bizde ki iman, idealizm, ülkü birliğimiz bozulmasın. Bu amaçlarımız uğruna maddi manevi tüm gücümüzle mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.  

  Aslan’dan sonra MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Adana Milletvekili Adayı Ayla Gül Emrahoğlu, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de bire konuşma yaptı.

  Mitinge MHP Adana Milletvekili Adayları Hatice Yüce, İsa Ayanoğlu, İbrahim Sezer, MHP’li Belediye Meclis Üyeleri’nin yan sıra MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 



484 kez okundu

Yorumlar

     24/10/2015 15:28

VAY SAKİNE HALAM VAYY EN SONUNDA SENİDE Mİ SİYASETE ALET ETTİLER EN SONUDA.
Misafir - MERKEZDEN

Güle güle güle mudrum     23/10/2015 16:52

Karaisalı Engelsiz Yaşam Müdürü Yusuf iyi in Tayinı Çıktı Yerin Adana Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğünde Görev Yapan Erhan Kaya Atandı Hayirli Olsun Karaisaliya . Vahit Bey Haber yaparmisin .haber gerçek.
Misafir - ilçe secmeni

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398