Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam189
Toplam Ziyaret1684286

Çelikcan: “AK Parti Türkiye'de İlkleri Gerçekleştirdi”

  Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Karaisalı ilçesi ve mahallelerinde vatandaşlarla sohbet etti, AKP’nin Türkiye’de ilkleri gerçekleştirdiğini söyledi.
  Karaisalı AK Parti İlçe Başkanı Ünal Işık, AKP Yüreğir İlçe Başkanı Av. Ahmet Çözer ile birlikte Kırıklı, Bekirli, Körüklü, Çatalan, Torunsolaklı, Eğlence ve Beydemir mahallerini gezen Başkan Çelikcan vatandaşlardan destek istedi.
  Türkiye’nin, AKP iktidarı ile birçok ilkleri gerçekleştirdiğini belirteren Çelikcan, "Türkiye AK Parti ile her alanda kalkınma hamlesi başlatmıştır. Kimsenin hayal bile edemediği kalkınma hamleleri hayata geçirilmiştir. Hayata geçirilen bu kalkınma hamleleri ile vatandaşlarımız her alanda rahatlamışlardır. Özellikle ekonomik alanda yapılan kalkınma hamleleri ile vatandaşlarımızın yaşam şartları iyileşmiştir. AK Parti Hükümetleri sayesinde vatandaşlarımız artık kendini daha güvende hissedip geleceğe yönelik uzun vadeli yatırımlar yapar haline gelmiştir. İstikrarı ve güven ortamının devam etmesi için 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde AK Parti’nin tekrar tek başına iktidar olması şarttır" şeklinde konuştu.
  "ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN AK PARTİ"
  Ülkenin kalkınması, istikrarın sürmesi, birlik ve bütünlük için AK Parti iktidarının şart olduğunu söyleyen Çelikcan, şöyle devam etti:
  "Çevremizdeki bütün ülkelerde bir iç karışıklık var. Ülkemiz ise istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Özellikle ülkemizi karıştırmak isteyen iç ve dış mihraklar her gün değişik bir oyun ortaya koymaya çalışıyorlar. Bunların tek amaçları Türkiye’yi karıştırmaktır. Eğer biz bir ve beraber olursak oynanan bütün oyunları boşa çıkartırız. Bunun için kırgınlıkları ve küskünlükleri bir tarafa koyup ülkemizin geleceği için AK Parti’yi tekrar tek başına iktidara getirmeliyiz"
  AKP Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık ise bölgelerinde AK Parti’nin oylarını yükseltmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Vatandaşların AK Parti’den önceki hükümetleri bir hatırlamalarını istediklerini belirten Işık, "Ülkemizde bir belirsizlik vardı. İnsanlar yarın ne olacağını bilmiyorlardı. Türkiye enflasyon canavarına teslim olmuştu. Şimdi ise AK Parti ile Türkiye istikrarı ve güveni yakaladı. İnsanlarımız yarınlarına güvenle bakabilmektedir" şeklinde konuştu.
  AKP Yüreğir İlçe Başkanı Av. Ahmet Çözer de kendisinin de Karaisalı doğumlu olduğunu hatırlatarak, "Hemşehrilerimizi bilgilendirmek ve aydınlatmak amacıyla kendilerini ziyarete geldik. Gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz" dediler.
(İHA)



531 kez okundu

Yorumlar

tavsiye     23/10/2015 20:13

bence doğulu bir adam bizde pirim yapmaz,önceki gösterdiğiniz adaylar doğrultusunda UKRAYNALI beyazları getirseniz daha makbule geçer.....
Misafir - behçet

YENİ TREND     23/10/2015 11:36

vaybe yeni trend öylemi az kaldı az bekleyin bekleyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin 1 kasım 1 kasım ya allah 1 kasım bakalım kimlen gezeceksiniz artık
OBANIN ÇOCUĞU

     22/10/2015 14:25

yabancı merakı arıyorsan Recep Ak abimiz size yeterde artarda.
Misafir - oz murtçu

yabancı merakı     21/10/2015 20:58

ne bu akp deki yabancı ithal mal merakı yerli bir önderleri halkın karşısına çıkarabilecekleri kimse yok mu ki ADIYAMANLI MAHMUTU getirmişler arkadaş biraz öz olun kendinizi sevin fatoş hanım nerede hasan hüseyin beyle gezseniz bundan daha sempatik olursunuz ünalcığım olmuyor böyle illaki yabancı seviyorsan zenci getir :)
Misafir - murtcu

     20/10/2015 20:38

Mehmet GİLDİR bey gibi bu ilçenin tüm altyapısını yıllar önce çözen ve ASKİ nin bel kemiği olan abimize sahip çıkıp Yüreğir belediyesinin kapısnı açtığı için ÇELİKCAN beye ne kadar tşk etsek azdır.
Misafir - boşver be adımı

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351