Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam208
Toplam Ziyaret1681293

Toplantıda seçimin en güvenli şekilde geçmesi için alınan kararlar tutanak altına alındı



01 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasının sağlanması amacı ile seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında karşılaşılabilecek problem ve tereddütlerin giderilmesi amacıyla Kaymakamlığımızda “Seçim Güvenliği” adı altında toplantı yapıldı.

Kaymakamlık makamında, Kaymakam Mehmet TUNÇ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilgili kamu kuruluşlarının daire amirleri ve siyasi parti ilçe başkan ve temsilcileri katıldı. Toplantıda seçimin en güvenli şekilde geçmesi için alınan kararlar tutanak altına alındı.
Kaymakam Mehmet TUNÇ, 1 Kasım’da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri öncesi Kamu görevlileri olarak temel amacın seçimlerin sağlıklı huzurlu ve güvenli bir atmosfer içerisinde geçmesini sağlamak olduğunu belirterek,, özellikle kolluk görevlileri olmak üzere kamu görevlileri olarak seçim süresince birtakım görev ve sorumlulukları olduğunu ifade etti. Her şeyden öte idarenin tarafsızlığını yitirecek her türlü hareket ve davranıştan kaçınılmasının gerektiğini kaydeden Kaymakam Mehmet TUNÇ, 298 Sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Kanununun memurları ve ilçe parti teşkilatlarını bağlayıcı maddelerini bu toplantı vesilesiyle yeniden gözden geçirdiklerini, seçim sürecinin ilçemizde sağlıklı ve huzurlu geçmesi temennilerinde bulundu.



406 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398