Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam445
Toplam Ziyaret1685878

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, ülkede kaos ortamı oluşturmaya çalışan şer odaklarının, hain emellerine hiçbir zaman ulaşamayacağını belirterek, "Bu milleti asla bölemeyecekler, birbirine düşüremeyecekler" dedi.


AK Parti Karaisalı İlçe Başkanlığının, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla düzenlediği istişare toplantısına katılan Ünüvar, milleti, teröre karşı tek yürek, tek ses olmaya çağırdı.

Şer odaklarının farklı noktalardan ülkeyi zayıflatmaya çalıştığını ifade eden Ünüvar, "Terör örgütü bir yandan batıda, bir yandan doğuda, her tarafta eylem yapmaya çalışıyor. İçeriden ve dışarıdan bir takım hainler Türkiye üzerine oyunlar kurmaya çalışıyor. Türkiye’nin hem ekonomik hem toplumsal hem sosyal hem de huzur ve güvenlik açısından zayıflamasını isteyen güçler devreye girdiler. Türkiye’de bir tek parti iktidarı olmadığı için oluşan belirsizlik ortamını derinleştirmek, Türkiye 80’li, 90’lı yıllardaki kaos ortamına dönsün istiyorlar" diye konuştu.

Haince pusular kurarak milleti birbirinden ayırmaya çalışanların, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da başarılı olamayacağını vurgulayan Ünüvar, "Bu milleti asla birbirine düşüremeyecekler. Bu millet, birliğini ve beraberliğini bozmadığı sürece kıyamete kadar bağımsız ve hür bir şekilde yaşayacaktır" şeklinde konuştu.

"Hainler sürekli canımızı yakmaya çalışıyorlar" diyen Ünüvar, şöyle devam etti:

"Cumartesi günü Ankara’da Türkiye’nin her yerinden toplanan masum insanları katlettiler. Büyük bir infial. Belki de Cumhuriyet tarihinin en kanlı, en alçakça, en haince pususu sonucu 97 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bunu niye yapıyorlar? Kaos ortamı oluşturarak Türkiye’yi bir belirsizliğe sürüklemeye çalışıyorlar. Ama bundan birileri de prim çıkarmaya çalışıyor. Cumartesi günü tam 97 vatandaş hayatını kaybetti, pazar günü HDP’nin iki eş genel başkanı gülerek, tebessüm ederek, birbirine espriler yaparak, orada miting yaptılar, oy topladılar."

Meselenin sadece siyaset değil, memleket meselesi olduğunu kaydeden Ünüvar, "Memleketin varlığı, birliği, dirliği her türlü amacın üzerindedir. Biz bunun için yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Teröre karşı en kuvvetli sesimizi çıkarmak durumundayız. Sandığa giderken birbirimizi rakip olarak görebiliriz. Ama bu terör meselesi, rakiplik meselesi değil. Teröre karşı bir ve beraber olmalıyız ki hainler eylem yapmaya fırsat bulamasınlar. Birbirimize karşı en acımasız eleştirileri yapabiliriz ama meselenin memleket meselesi olduğunu düşündüğümüz her konuda bir ve beraber olmak durumundayız. Bir ve beraber olduğumuz kadar güçlü bir millet olacağız, olamadığımız kadar da zayıf bir millet olacağız. Daha güçlü millet olmak için sesimizi daha gür bir şekilde çıkarmak zorundayız" dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, toplantının ardından, Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık ile birlikte Karaisalı Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.



233 kez okundu

Yorumlar

     14/10/2015 11:39

MHP bu seçimde tarih tekerrür edecek ve baraja takılacak.Hasan Abimiz de 10.sıradan 10 HHK TBMM 01 olarak meclisteki yerini alacaktır.
Misafir - son samuray

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382