Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam352
Toplam Ziyaret1681437

Karaisalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde , Ezgi Sertel’in hazırlayıp sunduğu ve hafta içi her gün 12.45’te Star TV’de yayınlanan program ekibi, Karaisalı’nın sembolü Alman (Varda) Köprüsü yanında çekimler yaptı

 

 

 Karaisalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Star TV’de yayınlanan Lezzet Haritası programı ekibi Varda (Alman) Köprüsü’nde çekimler yaptı.

   Ezgi Sertel’in hazırlayıp sunduğu ve hafta içi her gün 12.45’te Star TV’de yayınlanan program ekibi, Karaisalı’nın sembolü Alman (Varda) Köprüsü yanında Karaisalı Belediyesi tarafından kurulan kıl çadırlarda Karaisalı bölgesinde yapılan yemek çeşitlerini hazırlanması, pişirilmesi ve sunulmasının çekimlerini yaptı.

  3 kamera ve kalabalık bir ekiple Hacıkırı Köyünde bulunan Varda Köprüsü yanında bulunan tüneller içinden yürüyerek gelen programın sunucusu Ezgi Sertel, Adana Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibinin oyunlarına iştirak etti. Adana Üç Ayağı, Aman Adanalı, Lorki ve Çiftetelli oynayan Ezgi Sertel’e Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Eşi Nursen Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak, Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Şube Müdürü Yusuf Delikoca ve köylüler alkışlarla eşlik etti. Başkan Aslan, Ezgi Sertel’e reyhan çiçeği takdim etti.

  Peynirli ve patetesli sıkma, yüksük çorbası, güveç, topalak, tatar, içli köfte, analıkızlı, çiğ köftenin hazırlanmasından pişirilmesi ve servisinin yapılmasına kadar tüm detaylar çekilirken, ayrıca incir reçeli, üzüm ve harnup pekmezi yapımı ile bu yemeklerde emeği geçenlerle de röportajların yapıldı.

  Doğal güzelliklerin de çekildiği programda ayrıca Yerköprü’de restaurantta da Adana kebabı, kuşbaşı, pirzolanın da tanıtıldığı çekimlerin haftaya Star TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

  Yemeklerin hazırlanmasına Belediye personeli ile MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe ve üyeleri de destek verdi.



480 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704