Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam357
Toplam Ziyaret1685112

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş “Başından sonuna kadar yalan, düzmece, kurgu, aldatma, hile bulunan bir çalışma. Organize işler bunlar” demişti

 

İL BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ ROZET TAKMIŞTI

AKP Adana İl Başkanlığı 5 Ekim 2015 tarihinde bir ‘katılım töreni’ düzenledi. Basının da davet edildiği o törende MHP’li olduğu ilan edilen Ali Kiper isimli vatandaşın 150 kişi ile birlikte AKP’ye geçtiği açıklandı. Bahsedilen 150 kişinin yer almadığı törende AKP İl Başkanı Fikret Yeni ve AKP Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı’nın parti rozeti taktığı Ali Kiper’in 2007 yılından beri AKP’ye üye olduğu ortaya çıktı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın internet sitesinde siyasi parti üyelik sorgulama sonucunda ortaya çıkan rezillik büyük tepki çekti.

YUSUF BAŞ “ORGANİZE İŞLER” DEMİŞTİ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, bir hafta önce AKP’nin yaptırdığı sahte katılım töreninden sonra “Başından sonuna kadar yalan, düzmece, kurgu, aldatma, hile bulunan bir çalışma. Organize işler bunlar. Umudunu sahte katılım haberlerine bağlayan AKP daha da acınacak hallere düşecek, bu daha başlangıç. Adı geçen şahsın partimizde bir kaydı yoktur ve kendisini de tanımıyoruz. Partimizden istifa eden de bulunmamaktadır.” demişti.

HALKIN İÇİNE NASIL ÇIKACAKLAR

O sözleri resmi kayıtlarla da doğrulanan ve bugün de konuya ilişkin açıklamada bulunan Yusuf Baş “Gerçekten acınacak hallere düştüler. Bu tam bir rezillik. Halkın içine nasıl çıkacaklar merak ediyorum. Bizi kandıramadılar ama basını ve halkı kandırdıklarını sanıyorlar. Nitekim, sahtekarlık demiştik; bu tespitimiz resmi olarak ortaya çıktı. Daha fazla yorum yapmadan kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum” diye konuştu.

MHP’yi küçük düşürme çabaları Başkan Sözlü’nün dikkatiyle boşa çıktı

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün dikkati ve araştırması, 150 kişilik bir grupla birlikte MHP’den AKP’ye geçtiği söylenen Ali Kiper’in 2007 yılından bu yana AKP Adana Pozantı Teşkilatı üyesi olduğunu ortaya çıkardı.

 

Adana’da 150 arkadaşıyla birlikte MHP’den istifa edip AKP’ye katıldığı iddia edilen Ali Kiper’in, AKP’nin Pozantı teşkilatına üye olduğu ortaya çıktı.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Siyasi Parti Üyelik Sorgulama sitesine Ali Kiper’in TC Kimlik Numarası yazıldığında çıkan bilgiye göre; Ali Kiper, 2007 ylından bu yana AKP Adana Pozantı Teşkilatı’na üye. 

Geçtiğimiz günlerde AKP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle Ali Kiper ve bazı şahıslara AKP rozeti takılmış ve AKP İl Başkanı ile AKP’li Milletvekili’nin katıldığı törende, MHP aleyhine propaganda yapılmıştı. 

Yaşananlar üzerine bir araştırma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Siyasi Parti Üyelik Sorgulama sitesine girerek Ali Kiper’i sorguladı ve şahsın 2007 yılından bu yana zaten AKP üyesi olduğunu belgesiyle birlikte ortaya koydu.

 

 



387 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351