Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam387
Toplam Ziyaret1668029

Toros Yörükleri Derneği Başkanı Oğuz Adem Selçuk, yayınladığı mesajda, “Sorumluları, demeç vermek yerine yapamadığınız veya yapmadığınız görevlerinizden istifa etmeye çağırıyorum” dedi

Selçuk açıklmasında şu ifadelere yer verdi:

“10 Ekim 2015 Cumartesi Günü Ankara Garı önünde meydana gelen intihar saldırılarında resmi açıklamalara göre (bugün itibariyle) 97 yurttaşımız hayatını kaybetmiştir. 
Bu hain saldırıyı yapanları, yaptıranları ve arkasında kasten veya zımnen duranları bir Türk yurttaşı olarak nefretle kınıyorum, Yüce Allah’tan en kısa zamanda belalarını vermelerini niyaz ediyorum.
Hayatını kaybedenlerin geride bıraktığı ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşup hayata kaldıkları yerden devam etmelerini, aileleriyle birlikte olmalarını temenni ediyorum.
Bu korkunç ve nefretle anılacak saldırıda hayatını yitirenlerle birebir aynı dünya görüşüne sahip olamayabiliriz, farklı siyasi anlayışlarda olabiliriz. Ama Onlar, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarıydılar. Belki bazılarıyla farklı birliklerde askerlik yaptık, farklı vergi dairelerinde mükellef olarak Devletimize vergilerimizi ödedik, bazılarının çocuklarıyla çocuklarımız, torunlarımız aynı sıralarda eğitim almaktaydılar. Bazılarıyla aynı üniversitelerde öğrencilerdi. Hepsi bu memleketin insanlarıydı. Bazıları yarınlarda ülkemize ve insanlarımıza çeşitli alanlarda hizmet edeceklerdi. Ne yazık ki, taze fidanlar, tecrübe sahibi insanlar, evlat büyütecek, ninni söyleyecek, mutlu anlarında türkü söyleyecek anaları, anne olacak genç kızlarımızı teröre kurban eyledik…
Bir kez daha Yüce Tanrı’dan yitirdiklerimize rahmetler diliyorum ve her türlü terörü ve ülkemizin huzurunu bozanları şiddetle lanetliyorum.
Sorumluları, demeç vermek yerine yapamadığınız veya yapmadığınız görevlerinizden istifa etmeye çağırıyorum. “



383 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436