Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam664
Toplam Ziyaret1669050

Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, Yanık Değirmen mevkiinden Ayakkıf-Saklı, Emelcik- Akçalı arasındaki yolu genişletip, stabilize çalışması ile 11.2 kilometrelik Ayakkıf-Karaisalı yolunu 5.2 km.’ye düşürdüklerini söyledi

  Karaisalı Belediyesi gerçekleştirdiği yol çalışmaları ile mesafeler arasını kısaltıyor.

  Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, Yanık Değirmen mevkiinden Ayakkıf-Saklı, Emelcik- Akçalı arasındaki yolu genişletip, stabilize çalışması ile 11.2 kilometrelik Ayakkıf-Karaisalı yolunu 5.2 km.’ye düşürdüklerini söyledi.

  Köroğlu, TOKİ 2. Etap Konutları’nın bitiminden başlamak üzere Güvenç Mahallesine kadar 2 bin 600 metre yola da stabilize döktüklerini, ayrıca Güvenç Mahalle içindeki bin 700 metrelik yola da sıcak asfalt serdiklerini kaydederek, “Hacımusalı- Kelceler (Cananlı) Mahallesine ait Cilbirti- Soğukpınar mevkiinde yapılacak yol çalışması ile mesafe kısaltılacak, keskin virajlar kaldırılacaktır. Ayrıca, belediyemizin dışında bu yıl 200 kilometrelik yolun yapımını ise Adana Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirecektir. Bucak- Kelebek civarındaki asfalt çalışmaları devam etmekte olup,  buradaki yollar tamamlandıktan sonra kış gelmeden, karlar yağmadan önce uzak mahallelerimizden Kuzeydeki Etekli’den başlayarak Güneye doğru inilecektir. Bu hizmetlerinden dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

  Ayakkıf Mahallesinde vatandaşlar Köroğlu’na, yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Köroğlu, “Belediye olarak, medeniyetin en önemli göstergelerinden biri olan yolları daha düzenli hale getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

  Daha sonra Cingöz mahallesine gdien Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, yapılan kilit parke çalışmasını denetledi. Burada vatandaşlar, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a teşekkür ederek, “Allah razı olsun sizlerden” dediler.



485 kez okundu

Yorumlar

     11/10/2015 14:22

iyi guzel tsk ederiz.peki adama sormazlar mi yillardir neden yan gelip yattiniz.yillardir bu guzelim ilceye neden tek civi cakmadiniz.
Misafir - poyraz karayel

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339