Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam289
Toplam Ziyaret1685722

MHP Adana Milletvekili ve 3'üncü Sıra Adayı Seyfettin Yılmaz, eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle binlerce öğrenciye kırtasiye seti hediye etti

20 mahallede dağıtımı gerçekleştirilecek kırtasiye seti armağanları ilk olarak Fatih Mahallesi'ndeki sahiplerine sunuldu. Seyfettin Yılmaz, içinde defterler, kalemler, kalemtıraş, silgi ve not defteri bulunan kırtasiye setlerini öğrenciler ve velilere sunarken, derslerinde başarılar diledi. 

Yılmaz, "Dar gelirli hemşehrilerimizin çocukları okula başlarken, biz de eğitim masraflarını bir nebze de olsa hafifletmek adına kırtasiye dağıtımına başladık. Binlerce öğrencimize birkaç gün içinde kırtasiye ihtiyaçları ulaşmış olacak. Tüm öğrencilerimize yeni dönemde sağlık, derslerinde başarılar diliyorum" dedi.

EĞİTİM SORUNLARI ÇIĞ GİBİ
473 bin öğrencinin ders başı yaptığı Adana'da eğitim sorunlarının çığ gibi arttığını, derslik ve öğretmen açığına çözüm bulunamadığını, velilerin okulların fiziki koşullarının yetersizliği ve sınıf mevcutlarının yüksekliğinden yakındığını dile getiren Seyfettin Yılmaz, "Hemşehrilerimiz geçim sıkıntısı içinde boğuşurken, çocuklarının eğitimini aksatmamak için binbir sıkıntıya göğüs geriyor. Okulların açılmasıyla ortaya çıkan eğitim masrafları halkımızın içinde bulunduğu sıkıntıları bu yıl daha da arttırdı. Adanalı hemşehrilerimizin 1 Kasım seçimlerinde çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğine gölge düşüren AKP politikalarını dikkate alıp, tercihlerini buna göre yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Fatih Mahalle Muhtarı Adem Çetin de Seyfettin Yılmaz'ın duyarlılığına mahalle halkı adına teşekkür etti.



409 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382