Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam879
Toplam Ziyaret1681964

Osmaniye'de sulama kanalına düşen 8 yaşındaki Hasan Emre Özdemir boğularak öldü.

Osmaniye'de sulama kanalına düşen 8 yaşındaki Hasan Emre Özdemir boğularak öldü. Bir akrabalarının düğünü için ailesiyle birlikte Gaziantep'ten Osmaniye'nin Cevdetiye Beldesi'ne gelen Hasan Emre Özdemir, dün saat 17.00 sıralarında Kocatepe Mahallesi'ndeki düğün evinin yakından geçen DSİ'ye ait sulama kanalına gitti.

Kanalın kenarında yetişen yabani böğürtlenleri toplamaya başlayan küçük çocuk, birden dengesini yitirince suya düştü. Akıntıya kapılan Özdemir, kısa sürede gözden kayboldu. İhbar üzerine sevk edilen jandarma ekipleri kanal boyunca arama yaptı ancak, bir sonuç alamadı. Bunun üzerine Adana Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Sualtı Arama ve Kurtarma Dalgıçları, Adana Sualtı Polisi ve Osmaniye AFAD Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Dalgıçların DSİ kanalında yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu Kocatepe Mahallesi'ndeki su dağıtım kapaklarının altında küçük çocuğun cesedi bulundu.

Hasan Emre Özdemir'in cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, yakınları sinir krizi geçirdi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.



424 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398