Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam430
Toplam Ziyaret1679549

BAŞKAN SAADETTİN ASLAN, SEÇİM ÇALIŞMALARINDA SÖZ VERDİĞİ GİBİ KELEBEK, DURAK, İNCİRGEDİĞİ, YENİCE GÜZERGAHI YOL GENİŞLETİLEREK ASFALTLAMA ÇALIŞMASINI TAMAMLADI

   

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ziyaret ettiği Durak Mahallesi’nde muhtar ve mahalle sakinleri tarafından kurban kesilerek karşılandı.

  Başkan Saadettin Aslan, seçim çalışmalarında söz verdiği gibi Kelebek, Durak, İncirgediği, Yenice güzergahı yol genişletilerek asfaltlama çalışması tamamladı. Mahalle Muhtarı Etem Karakuş ve mahalle sakinleri, yolun tamamlanmasından dolayı kurban keserek teşekkür ettiler. Mahalle sakinlerinin gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz her alanda artarak devam edecektir” dedi.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, daha sonra Murtçukuru Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Aslan, Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu ile birlikte Murtçukuru Mahallesi’nde yapımı tamamlanan asfalt yolda incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri Başkan Aslan ve Yardımcısı Rifat Köroğlu’na hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür ettiler.

  Başkan Aslan, Kızıldağ Yaylasında da vatandaşların taleplerini dinlerken, sorunlara en kısa zamanda çözüm olmaya çalışacağını ifade etti. Aslan, “Karaisalı Belediyemiz ve Adana Büyükşehir Belediyemiz tarafından Kızıldağ Yaylamızda Güney çevre yolu olarak Subattığı’ndan, Lahanalık bölgesine yol açma çalışmalarımız başlamıştır, Artık Kızıldağ içinde yıllardır yaşanan trafik sorun ortadan kalkacağı gibi, Pozantı ilçemize gidiş ve geliş daha kolay olacaktır, hayırlı olsun” dedi.

 



430 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404