Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam816
Toplam Ziyaret1681023

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı, eski sendikacı İbrahim Sezer, çıktığı ilçe gezilerine Karaisalı ile devam etti. Sezer, Karaisalı Belediyesi, MHP Karaisalı İlçe Başkanlığı ile Ülkü Ocakları Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı İbrahim Sezer, Karaisalı ziyareti kapsamında Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı ziyaret ederek, destek istedi.

  Sezer, 25 yıldır eğitim camiasında görev yaptığını 10 yılı profesyonel olmak üzere 19 yıldır sendikacılık faaliyetinde bulunduğunu ifade ederek, “AKP’ye rağmen her yıl üye sayımızı artırdık. Adana’da 2013 yılında görevi devrettiğimde 5 bin 500 üyemiz vardı, bu üyelerden 2 bini sosyal demokrattı” dedi.

  “Bizim çizgimiz bellidir. Zamana ve şartlara göre şekil değiştirmedik” diyen Sezer, “Adana’da eğitim kurumlarında biz, herkes tanır. MHP’nin Adana’da büyük bir oy potansiyeli var. 3 milletvekili değil, 6-7 milletvekilli çıkaracak güçteyiz. Bunu yerel seçimlerde ispatladık. Şimdiki amacımız mevcut sayımızı daha yükseklere taşımak olacaktır.  Sendika yöneticiliğinden ayrıldıktan sonra 2013 yılından beri öğretmenlik yapmaktaydım, şimdi istifa ederek MHP’den aday adayı oldum. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da, gelen konuklarına murt çayı ikram ettikten sonra, “Çıktığını bu yolda başarılar diliyorum. Sizleri, Kamusen’i, Türk- Eğitim-Sen’i yakından tanıyoruz. Bize de bir söz düşerse gerekeni yaparız. Takdir önce yüce Allah’ın sonra da teşkilatlarımızındır” dedi.

  Ziyarette Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak, MHP Karaisalı Belediye Başkanı A. Sezai Yılmaz, Ülkü Ocakları Karaisalı Şube Başkanı Kenan Küçük de hazır bulundu.



719 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704