Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam322
Toplam Ziyaret1667964

GÜREŞ FEDERASYONU İL TEMSİLCİSİ İNCE:“GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ SPORCULARI BALIKESİR’DE KENTİMİZİN VE ÜLKEMİZİN ADINI DUYURDULAR”

Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce, Adanalı sporcuların geçen hafta Balıkesir’de gerçekleştirilen “Uluslararası Kurtdereli Mehmet Pehlivan Serbest Güreş Turnuvası”ndan 5 madalya ile döndüklerini söyledi.

İnce, Balıkesir’de gerçekleştirilen uluslararası müsabakaya Türkiye’nin yanı sıra 13 ülkeden 200 kadar sporcunun katıldığını, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi’nden 35 kiloda Alihan Öksüz, 42 kiloda Ferhat Kılıç, 47 kiloda Tahsin Çetin’in altın, 32 kiloda Metin Gülücü ile 100 kiloda Ömer Toksöz’ün gümüş madalya kazandıklarını kaydetti.

“İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi sporcuları Balıkesir’de kentimizin ve ülkemizin adanı duyurdular” diyen Yusuf İnce, şöyle devam etti:

“Balıkesir’de uluslararası müsabakadan Adanalı sporcular 5 madalya ile dönerek bizleri mutlu ettiler. Türkiye takım halinde de şampiyon oldu. Adanalı sporcular hem başarıları, hem davranışlarıyla güreş ailesinin dikkatini çektiler. Güreş Eğitim Merkezi’nde sistemli çalışmanın meyvelerini almaya başladık. Başta tesis, malzeme ve diğer konularda yardımlarını esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak olmak üzere Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı İlyas Karabulut, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Murat Adıgüzel ile sporcuları yarışlara hazırlayan antrenörler Ersin Çetin, Bayram Demirel, Kemal Uğur ve Mustafa Çetin’e teşekkür ederim.”

-HEDEF 2020 OLİMPİYAT OYUNLARI’NA ADANA’DAN SPORCU GÖNDERMEK-

İnce, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Murat Adıgüzel’in eski bir güreşçi olmasının çok yararlarının görüldüğünü, sporcuların antrenmanının yanı sıra beslenme, eğitim, ulaşım gibi konularını koordineli bir şekilde çözümlediklerini, hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na Adana’dan güreşçi göndermek olduğunu da sözlerine ekledi.



430 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436