Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam593
Toplam Ziyaret1686026

“KARAİSALI’YA YAKIŞTI”

Toros Gazetesi’nde yapılan haberde şöyle denildi:

Bu yıl dördüncüsü sona eren Karaisalı Belediyesi ve Karaisalılar Derneği’nin birlikte organize ettiği Kızıldağ Futbol Turnuvasında heyecan geçtiğimiz günlerde sona erdi. Karaisalılar Dernek Başkanı Sadi Çetin “Karaisalı’mıza yakıştı” ifadesini kullandı. Amaçlarının her zaman için Karaisalı’da bulunan insanları yeşil sahalara çekmek olduğunu kaydeden Çetin “Bu turnuvada gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutan sporu ilçemizde daha ya yaygılaştırmayı amaçladık. Hedefimize de ulaştık” şeklinde konuştu 

SÖZLÜ VE ASLAN’A TEŞEKKÜR

Karaisalılar Dernek Başkanı Sadi Çetin, Kızıldağ Futbol Turnuvası’na maddi manevi desteklerinden dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ve Karaisalı  Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a sonsuz teşekkür ettiklerini ifade etti. Sözlü ve Aslan’ın gerçekten sporu seven iki belediye başkanı olduğun sözlerine ekleyen Çetin “Spor dostu belediye başkanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gelecek senelerde de desteklerini bekliyoruz” dedi. 

SPOR TÜM ZARARLI ALIŞKANLIKLARI YOK EDER 

Amaçlarının her zaman Karaisalı’da bulunan gençleri her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu kaydeden Çetin “Turnuvanın en önemli noktası bu olsa gerek. Spor her zaman gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutar. Günümüze baktığımız zaman gençlerimiz daha çocukluk yaşlarında bir takım zararlı alışkanlıklarla tanışıyor. Bizler bu tür zararlı alışkanlıkları onlardan uzak tutmak adına böylesi bir turnuva düzenledik. Amacımıza da ulaştık” İfadelerini kullandı. 

YAĞBASANSPOR’A TEBRİK 

Toplamda yirmi takımın kozlarını paylaştığı futbol turnuvasında şampiyon takım Yağbasanspor oldu. Turnuvada emek sarf eden tüm takımları kutladığını ve rakiplerini bir yenerek şampiyon olan takım Yağbasanspor’u da ayrıca tebrik ettiğini belirten Çetin “Turnuvaya katılan bütün takımlar bizim için eşit. Tüm takımlarımızın yöneticilerine, teknik heyetlerine ve futbolcu kadrolarına teşekkür ediyoruz. Gelecek senelerde de centilmenlik içerisinde geçen müsabakalar temenni ediyoruz” dedi.



470 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231