Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam305
Toplam Ziyaret1679424

DAĞLICA’DA 16 ASKERİN ŞEHİT EDİLMESİNDEN SONRA, KARAİSALI BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İSA DAVARCI BAŞKANLIĞI’NDAKİ BİR HEYET, KARAİSALI İLÇE JANDARMA BÖLÜK KOMUTANLIĞI’NA GİDEREK, ASKERLERLE GÖRÜŞTÜ

Dağlıca'da 16 askerin şehit olduğunu, 6 askerin ise yaralandığını terör saldırısından sonra Karaisalı Belediyesi bir heyetle, Karaisalı İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na hem başsağlığı hem de moral ziyaretinde bulundu.

  Karaisalı Belediyesi Başkan Vekili İsa Davarcı, Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, Belediye Meclis Üyesi Esat Köse, Muhasebe Müdürü Günay Yüce ve Fen İşleri Müdürü Cumali Özcan’dan oluşan heyet, bir tepsi baklava ile İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti.

  Yemekhanede askerlere görüşen Karaisalı Belediyesi ekibi, askerlere baş sağlığı dileğinde bulundular. Karaisalı Belediye Başkan Vekili İsa Davarcı, “6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen bu alçak saldırı eli kanlı bölücü örgütün içine düştüğü aciziyetin bir çırpınışıdır. Birliğimiz, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmaya cüret edenler Milletimizi tek yürek olarak bulacaklar ve bu kalleşliğin hesabını vereceklerdir. Kahraman şehitlerimize Rabbimizden rahmet diliyoruz. Ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize sabırlar, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar dilerim. Başımız sağ olsun. Moralinizi bozmayın, yüksek tutun. Yüce Milletimiz bu zor günleri atlatacaktır” dedi.

  Askerler de Karaisalı Belediyesi heyetine teşekkür ettiler.



674 kez okundu

Yorumlar

Kardeş     08/09/2015 22:45

ALLAHIM,ŞEHİTLERİMİZE,RAHMET,EYLESİN.Yakınlarına.sabır,VERSİN. MİN.,,?
Misafir - Adanalı

....     08/09/2015 18:08

Karaisalı Belediyesi'ni alkışlıyoruz.Yalnız o "bir tepsi baklava ile" gittiler işi hoş olmamış.Baklava olmasa gitmeyeceklermiymiş.
Misafir - Estera Bim

AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613