Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam846
Toplam Ziyaret1669232

Pazar günü gerçekleştirilecek Kızıldağ Karakucak Güreşleri'ne yetiştirilen Karaisalı-Kızıldağ yolunda yapılan son rötuşları denetleyen Başkan Hüseyin Sözlü, önemli bir problemi çözmenin bahtiyarlığını yaşadıklarını söyledi

   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yapımında sona gelinen Karaisalı-Kızıldağ yolunda denetleme yaptı. MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular ve Murat Cevheribucak ile birlikte gerçekleştirdiği denetlemede, tarihi Kızıldağ Yaylası'na hizmet etmenin kıvancını yaşadıklarını belirtti.

"ÖNEMLİ BİR SORUNU ÇÖZMENİN ŞEREFİ BİZE AİT"
Başkan Hüseyin Sözlü, "Bu pazar günü de Kızıldağ Karakucak Güreşleri'nin 530'uncusu gerçekleştirilecek. Adana için ayrıca bir değer taşıyan kültür mirası olan güreşlerimizin ağası Sayın Genel Başkanımız, Türkmenbeyi Devlet Bahçeli Beyefendi. İnşallah onun gelişine de yollarda son rötuşumuzu yapıyoruz. Kızıldağ Yaylası'na, Ramazanoğlulları'nın tarihi yaylasına hakikaten önemli bir hizmet yapmanın, çok önemli bir problemi çözmenin bahtiyarlığı, şerefi bize ait oldu. Ben özellikle Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi'nde çalışan arkadaşlarımıza, burada emeği geçen operatöründen kamyon şoförüne kadar herkese teşekkür ediyorum. Burası pazar günü, tabiri caizse 'cillop' gibi asfalt kaplı bir yol olarak hizmete girecek. Parçalanan kayaların derinliğine baktığınızda yapmış olduğumuz işin büyüklüğü, önemi ortaya çıkacaktır. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da buranın adeta şantiye şefliğini yapmıştır. Ona da ayrıca teşekkür ediyorum. Kızıldağ, Adanalılar'ın Tekir'den sonraki en büyük yaylası. Bu yolun tamamlanmasından sonra tahmin ediyorum Adana'nın en sağlıklı büyüyecek yaylası haline gelecektir" dedi.

"İMKANSIZ DENİLEN BAŞARILDI"
MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da, "Kızıldağ Yaylası'na yaz döneminde gelen vatandaşlarımızın ortak isteğiydi bu yolun genişletilmesi, asfaltlanması ve daha güvenli hale getirilmesi. Özellikle Bakacak noktasında sıkıntı büyüktü. Büyükşehir Belediyemiz göreve gelir gelmez ilk önce burayı projesine aldı ve hasretle beklenen yol kısa sürede bitti. Buralarda yol yapmak çok zordur. Düşük maliyetle, belediye personelinin özverili çalışması sonucu kısa sürede bitirilmesi, yolun değerini artırıyor. Pazar günü yapılacak güreşlere yetiştirilmesi gerçekten büyük başarı. İmkansız denilen başarıldı. Başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü olmak üzere, emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Adanamıza, Karaisalı ve Kızıldağ'a hayırlı olsun" diye konuştu.

MHP İl Başkanı Yusuf Baş ise, "Büyükşehir Belediye Başkanımız bir şey değişecek, her şey değişecek sloganıyla yola çıkmıştı. Hakikaten yaylalara verdiği hizmetle Milliyetçi Hareket Partili belediyelerin başarısını kamuoyuna bir kez daha gösterdi" diye konuştu.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise görüşlerini şöyle açıkladı:
"Burada öncelikle Ülkücü belediyelerin nasıl çalıştığını, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü öncülüğünde, örnek teşkil edecek şekilde gösterdik. İnşallah Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in de katılacağını umduğumuz Kızıldağ Karakucak Güreşleri'ne gelecek vatandaşlarımız, 15 metre genişliğinde ve güvenli bir yolu kullanacak. Müslüman Türk Milleti'ne hayırlı uğurlu olsun."



421 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339