Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam20
Toplam Ziyaret1667662

Ziyarette Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak, Yazı İşleri Müdürü İbrahim Özcan ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ekici’de bulundu

Ataşbak, Erzurum’da 13 gün sürecek olan Milli Takım Hazırlık Kampı’na davet edilen Nevriye Güngör ile antrenörü Alper Tekalp’i makamında kabul ederek, sporcunun dereceleri ve kamp ile ilgili bilgi aldı.

Adana’da ki tesisleri mimari olarak engellilere uygun olduğunu ifade eden Ataşbak, şöyle devam etti:

“Kentimizde spor yapmak isteyen tüm engellilere gereken kolaylığı gösteriyor ve önemsiyoruz. Nevriye Güngör, Erzurum’da gerçekleştirilecek 13 günlük kampa davet edilmesi bizleri mutlu etti. Nevriye Güngör’e gereken desteği sağlayacağız. Her engelliye uygun bir branş var. Bu nedenle velilerin de katkısıyla kentimizde ki engellileri spora kanalize ediyoruz. Dileğimiz, sporcumuzun derecesini geliştirerek 26-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Çek Cumhuriyetinde yapılacak olan ‘Uluslararası Paralimpik Komitesi (IPC) düzenlediği Çek Açık Atletizm Turnuvası’nda madalya ile İlimize döneceğine inanıyorum.”

TEKALP: “NEVRİYE ÇOK YETENEKLİ”

Milli takım hazırlık kampına davet edilen Nevriye Güngör’ün antrenörü Alper Tekalp, Nevriye Güngör’ün çok yetenekli olduğunu, sporun yanında derslerinde başarılı bir grafik sergilediğini ifade etti.

Ayrıca, ziyarette Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak, Yazı İşleri Müdürü İbrahim Özcan ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ekici’de bulundu.



429 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339