Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam398
Toplam Ziyaret1681483

Kayseri Erciyesspor’un içinde bulunduğu ekonomik durum sebebiyle zorunlu genç oyuncu oynattığı göz önüne alındığında; Adanaspor, ligin ilk haftasında sahayasürdüğü ilk 11; 24.63yaş ortalamasıyla en genç takım unvanını aldı

Birinci hafta itibari ile ilk onbirler de yapılan istatistiklerde Turuncu-Beyazlı takım ilk ikide yer aldı.1.Lig’de ilk hafta geride kalırken oynanan 9 karşılaşmada sahaya çıkan ilk 11’ler arasında Adanaspor, Kayseri Erciyesspor’un ardından en genç ikinci takım oldu.

 Kayseri Erciyesspor’un içinde bulunduğu ekonomik durum sebebiyle zorunlu genç oyuncu oynattığı göz önüne alındığında; Adanaspor, ligin ilk haftasında sahayasürdüğü ilk 11; 24.63yaş  ortalamasıyla en genç takım unvanını aldı. Son yıllarda alt yapısına yaptığı büyük yatırımlarla adından söz ettiren Altınordu ise 24.91 yaş ortalamayla Adanaspor’un gerisinde kaldı. Ayrıca Adanaspor, alt yapısından yetiştirdiği 6 futbolcusunun 18 kişilik kadroda yer alması ve bunların 4 tanesiyle oyuna başlamasıyla istatistiklerde ilk sırayı kovaladı..

Kaplan kalecilerle de zirvede

Yapılan analizde 1.lig ilk haftasında forma giyen kalecilerin yaşlarıda karşılaştırıldı. Hem birinci kaleciler bazında hem de ikinci kalecilergöz önüne alındığında Adanaspor bu analizdede zirveye yerleşti. İlk 11 ‘de başlayan Hayrullah Mert Akyüz Lig’in en genç kalecisi oldu. Yedek Kulübesinde ikinci kaleci olarak bekleyen İrfan Can Eğribayat ise 17 yaşında.Alt yapıya önem veren diğer kulüpleri geri de bırakan Adanaspor’da bu başarının elde edilmesinde ki sebep ise Teknik Direktör Eyüp Arın ve ekibi olarak gösteriliyor.

Adanaspor’da Göztepe Mesaisi

Turuncu- Beyazlı takım Ligin ilk haftasında karşılaştığı Şanlıurfaspor ile berabere kalarak deplasmandan 1 puanla döndü. Kaçan iki puana üzülen camia zaman kaybetmeden Pazar günü 5 Ocak Stadyumunda konuk edecekleri Göztepe maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Eyüp Arın gözetiminde günü çift antrenmanla geçiren Adanaspor bu karşılaşma sonunda ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Olcay Tuhan,’’ Takım içerisinde arkadaşlık üst seviyede’’

Turuncu- Beyazlı takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Olcay Turhan, takımdaki arkadaşlık ortamının üst seviyede olmasının kendileri için avantaj olduğunu belirterek, bu birlikteliği sahaya da yansıttıklarını söyledi. Turhan, ‘’ Şanlıurfaspor karşılaşmasında 3 puanı hak eden taraftık fakat olmadı. Takım olarak Şanlıurfaspor karşılaşmasını geride bıraktık.  Şimdi önümüzde Göztepe müsabakası var. Kendi evimizde oynayacağımız ilk maç. Burada taraftarımızın da desteğiyle birlikte sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Taraftarlardan takıma destek

Göztepe karşılaşmasına Osman Yereşen Tesislerinde hazırlanan Adanaspor’a taraftarlardan destek geldi. Akşam antrenmanını tesislerde izlemeye gelen taraftarlar antrenman sonunda Teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti. Takımlarına moral veren Turuncu-Beyazlı taraftarlar futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.



453 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704