Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi27
Bugün Toplam662
Toplam Ziyaret1687171

Muhtarlar Derneği Karaisalı Şube Başkanı Ramazan Ünnü, başta Hüseyin Sözlü olmak üzere Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve emeği geçenlere teşekkür etti

 Adana Büyükşehir Belediyesi ile Karaisalı Belediyesi’nin birlikte yaptıkları Kızıldağ Yol çalışmalarında sona doğru gelinirken, Muhtarlar Derneği Karaisalı Şube Başkanı Ramazan Ünnü, başta Hüseyin Sözlü olmak üzere Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

  Geçen hafta düzenlediği basın toplantısında, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 530. Kızıldağ Güreşleri tamamlanmasından sonra trafiğin sakin olduğu bir zamanda yeni yola uçak indirme gibi bir hedefinin olduğunu söylemişti.

  Muhtarlar Derneği Karaisalı Şube Başkanı Ramazan Ünnü, Kızıldağ yol çalışmaları aralıksız hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Bekirli Mahallesi muhtarımla beraber yol çalışmalarını gezdik. Tarihte ilk defa böyle geniş ve güzel bir yol yapılmamıştır Karaisalı ‘ya. Hizmetlerini esirgemeyen Büyük şehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’ye Karaisalı Belediye Başkanımız Sayın Sadettin Aslan’a ve emeği geçen tüm personele muhtarlar adına Karaisalı Muhtarlar Derneği Başkanı olarak sonsuz teşekkür ederim. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

  2015 Nisan ayında başlanılan 16 kilometrelik yolun, 13 metre genişliğinde ve 3 şeritli olarak yapıldığı ve yolun tamamının 30 Ağustos 2015 tarihine kadar bitirilmesinin hedeflendiği bildirildi.   



407 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382