Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam342
Toplam Ziyaret1685097

YAŞAR ÖZER, ÇATALAN’DA KURDUĞU ÇİFTLİKTE ÜRETTİĞİ YUMURTALARIN PERAKENDE VE TOPLU SATIŞLARINA BAŞLADI. ÖZER, AYNI ZAMANDA ETLİK PİLİÇ SATIŞI DA YAPIYOR

 

Karaisalı Belediyesi’nde ayrıldıktan sonra Çatalan Mahallesi Kibarlı Sokakta kurduğu tavuk yumurtası üretim çiftliğinde başarılı bir şekilde denemelerini gerçekleştiren Özer Tavukçuluğun sahibi Yaşar Özer, perakende ve toplu yumurta satışlarına başladı.

YÜZDE 10 ÇİFT SARILI ÇIKYOR

Patenti Ankara Üniversitesi’ne ait olan yerli Ataks cinsi tavuklardan yüzde 10 çift sarılı yumurta aldıklarını ifade eden Yaşar Özer, şuan 1200 adet tavuk ile üretime başladıkların ve ileride kapasite artırımına gideceklerini söyledi.

İyi tarım uygulamaları kapsamında ruhsat alacaklarını, ayrıca paketleme izni ve  Özer Taavukuçuluk olarak patent aldıktan sonra pazar sorunun toplu olarak çözeceklerini kaydeden Özer, şuan perakende ve toplu satışlara devam ettiklerini bildirdi.

  ETLİK PİLİÇ SATIŞI VAR

  Ligorin cinsi etlik piliç de ürettiklerini vurgulayan Yaşar Özer, isteyene perakende veya toplu olarak canlı veya kesilmiş, soyulmuş olarak etlik piliç verdiklerini belirterek, ”Gezen tavuk dediğimiz bu hayvanların etleri, gezdikleri için sürekli kas yapmaktadırlar. Piyasada satılanlardan daha lezzetlidir. Gerek yumurta ve gerekse etlik piliç almak için bize ulaşmak isteyenler 0534 772 78 82 nolu telefonumuzdan arayabilirler” şekline konuştu.

 

 



892 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351