Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam997
Toplam Ziyaret1669383

CHP Karaisalı’nın kadın İlçe Başkanı İlhan Şahin, ilçede üye sayısı ve oy oranını artırmak için çalıştıklarını söyledi



 Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Adana’daki iki kadın ilçe başkanından birisi olan Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin, ilçede dikkat çeken işlere imza atıyor. Partililer arasındaki diyaloğu artırıp bütünleşmeyi sağlamak için projeler üreten CHP’nin kadın ilçe başkanı Şahin, Karaisalı’da bir ilki gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut’un ve partililerin katılımıyla çay bahçesinde düzenlenen sohbet toplantısında CHP’nin Karaisalı’daki örgütlenme çalışmaları, koalisyon görüşmeleri ve CHP’nin 14 ilkesi konuşuldu.

“HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

Sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbette CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, CHP’nin Karaisalı’da hak ettiği konumda olmadığını vurguladı. İlçede hem üye sayısının hem de oy oranının artırılmasının önemine değinen Bulut, “Koalisyon görüşmelerinden bir sonuç çıkmaması durumunda bir erken seçim sözkonusu olabilir. CHP örgütleri olarak her an seçime hazır olmalıyız. Karaisalı’da daha fazla çalışmalıyız.  Bir tek oyun bile çok önemli olduğu bilinciyle aralıksız çalışmalıyız. Erken seçim olmasa bile 4 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerde hem Karaisalı Belediyesini hem de Adana Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak için çok çalışmalıyız. Bunun için de örgütlenmeliyiz” dedi.

“ÖNYARGILARI KIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin de üye sayısını artırmak ve CHP’yi Karaisalılara doğru anlatmak için bir çalışma modeli hazırladıklarını söyledi. Toplumdaki önyargıları kırmak gibi zor bir görevi yerine getirmeye çalışacaklarını aktaran Şahin, “CHP’nin Cumhuriyetin teminatı olduğunu, her zaman ezilenin, haksızlığa uğrayanın, mağdurun yanında olduğunu ve önceliğinin her zaman için halk olduğunu anlatacağız” diye konuştu.

Şahin, zor bir görevi üstlendiklerini ancak sorumluluklarının bilincinde olduklarını sözlerine ekledi.



368 kez okundu

Yorumlar

Sandıktan güller açacak dediniz,gül suyu kokladınız.     10/08/2015 15:59

CHP,Karaisalı'da her daim geride kalmaya mahkumdur.Kim aday olursa olsun bu gelenek değişmez.
Misafir - Seyyah

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173