Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam555
Toplam Ziyaret1668197

KARAİSALI BELEDİYE BAŞKANI SAADETTİN ASLAN: “İÇİNDE ZIBIN, GİYSİ, EMZİK, BİBERON GİBİ YENİ DOĞANLARA GEREKLİ OLAN EŞYALARI AİLELERİNE TESLİM EDİYORUZ. BUGÜNE KADAR 200 BEBEĞE ÇANTA HEDİYE ETTİK”DEDİ



 Karaisalı Belediye Başkanı Belediye Saadettin Aslan’ın göreve gelmesinden sonra başlatılan “Bebek Projesi” kapsamında bugüne kadar 200 bebeğe çanta hediye edildi. 

  Hem kız hem de erkek bebekler için üzerinde ”Karaisalı’ya Hoş Geldin Bebek-Saadettin Aslan” yazılı Belediye logolu çantalar verilmeye devam ediliyor.

  Bebek Projesi ekibinden Zeynep Var, Cansu Çelik ve Esma Kuvvet’ten oluşan ekip, son ayda dünyaya gelen bebeklerin evi tek tek ziyaret edilerek, Başkan Saadettin Aslan’ın selamları iletilerek, içinde yeni doğan bebek için gerekli ne malzemeler bulunan çantayı hediye ettiler.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İlçede her ay doğan bebelere kızlar için pembe çanta, erkekler için de kırımızı çanta hazırladıklarını ifade ederek, “İçinde zıbın, giysi, emzik, ateş ölçer, biberon gibi yeni doğanlara gerekli olan eşyaları ailelerine teslim ediyoruz. Yeni doğan bebek ailede büyük bir heyecan ve sevince yol açmaktadır. Biz de bu sevince ortak olmak için bebeklerimize hoş geldin diyor ve doğum hediyesi olarak ailelerini ziyaret ediyoruz. Bugüne kadar 200 adet bebe çantası verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

  Bebek çantalarını alan aileler ise, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.



399 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339