Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam285
Toplam Ziyaret1692494

CHP Karaisalı İlçe Sekreterliğine İlhami Geçioğlu, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığına Ömer Karakuş, Örgüt İşleyişinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ali Önal ve İlçe Saymanlığa da Ahmet Şahin’in getirildi



  Geçen hafta CHP Karaisalı İlçe Başkanlığı görevini eski Başkan Sabahattin Karabudak’tan alan CHP Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin, yönetim kurulu üyeleri ile ilk yaptığı toplantıda görev bölümü yaptı.

  Şahin, İlçe Sekreterliğine İlhami Geçioğlu, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığına Ömer Karakuş, Örgüt İşleyişinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ali Önal ve İlçe Saymanlığa da Ahmet Şahin’in getirildiğini söyledi.

  CHP Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin, görev bölümü sonrası yaptığı açıklamada, “Partimizin ilkeleri doğrultusunda çalışmalara aralıksız devam edeceğiz. Özellikle de kadınlarımızın partiye katkı sunmalarına çalışacağız” dedi.

  Şahin şunları söyledi:

  “Parti programımızda yazıldığı gibi, CHP kadını özgürleştirmek, çevre baskısından ve feodal yapı etkisinden kurtarmak, sosyolojik kökenden kaynaklanan sıkıntıları gidermek için eğitim, kültür yolunda sonuç alıcı çabalar gösterecektir. Kadını ve erkeği eşit bir Türkiye yaratabilmenin ilk çıkış noktası eğitimdir. Eğitim, kadınla ilgili tüm sorunların çözümünde temel yapı taşıdır. Eğitim, kadınlara karşı ayrımcılığın ortadan kaldırılabilmesi doğrultusunda, kadınların özgüvenini ve toplumsal bilinçlerini artıran, kadınlara ilişkin sorunların çözümünde en önemli faktördür. Bu anlayışla; Kadınların üzerindeki her çeşit toplumsal baskının kaldırılması için eğitim, kültür ve basın yoluyla çaba gösterilecektir. İlçemizde de programımız doğrultusunda çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

   KAYMAKAM MEHMET TUNÇ'A NEZAKET ZİYARETİ
  CHP Karaisalı İlçe Başkanı Şahin, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç’a, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte nezaket ziyaretinde bulundu.

 



700 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217