Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam327
Toplam Ziyaret1692536

HAFTADA İKİ GÜN FARKLI MAHALELLERDE İFTAR YEMEĞİ ORGANİZE EDEN KARAİSALI BELEDİYESİ DÜN AKŞAM DA ALTINOVA MAHALLESİNDE İFTAR VERDİ




Karaisalı Belediyesi, mahallelerde iftar yemeği vermeye devam ediyor. İftar yemeği geleneği Altınova Mahallesi’nde sürdürüldü.

  İftar yemeği sonrası Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Şenlikleri kapsamında, geleneksel Türk Tiyatrosu orta oyunu Karagöz ve Hacivat sahne alırken, yaklaşık 2,5 metrelik uzun bacakları ile tahta bacak gösteri büyük ilgi gördü. Çeşitli yarışmaların yapıldığı Ramazan eğlencelerinde mahalle sakinleri unutulmaz bir akşam yaşadılar.

  Tiyatro gösterileri sonrası bir konuşma yapan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Belediye ekibine ve çalışanlarına destekleri ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Aslan ayrıca iftar programına katılan belediye meclis üyelerine, Altınova Mahalle Muhtarı Tamer Eker ile çevre mahallelerin muhtarlarına ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

  Altınova Mahallesi’ndeki iftar yemeğine Karaisalı Belediye Meclis üyeleri Cumali Işıl, Abdulcelil Sak, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz, Ülkü Ocağı Karaisalı Şube Başkanı Kenan Küçük, Bucak Mahalle Muhtarı Mustafa Doğdu, Durak Mahalle Muhtarı Etem Karakuş, Bolacalı Mahalle Muhtarı Murat Sabah, Demirçit Mahalle Muhtarı Mustafa Bolahatoğlu, Murtçukuru Mahalle Muhtarı Servet Yılmaz, Kıralan Mahalle Muhtarı Bekir Yılmaz ve Altınova Mahalle Muhtarı Tamer Eker ve Altınova Mahallesi sakinleri katıldı.



484 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217