Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam186
Toplam Ziyaret1680393

“Aslında şimdiden şampiyon belli”




 Karaisalı Belediyesi ile Karaisalılar Derneği’nin birlikte organize ettiği 4. Futbol Turnuvasının ilk hafta maçları tamamlandı. Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Uğur Ünaldı, şampiyonun ilk haftadan belli olduğunu iddia etti.

  Ünaldı şunları söyledi:

“Aldığım izlenim bu haftaki maçlarda oynayan tüm takımlar Şampiyon olacak takım kurma çabasına girmişler. Maçlar geçtiğimiz yıllara göre daha kaliteli geçti. Şampiyonluk hayali umarım oyuncularda gerginliğe sebep olup ağır cezalara maruz kalmalarına sebep olmaz. Takım yöneticilerine burada büyük görev düşüyor. Biz en iyiyiz, en iyi takım biziz, bizden iyisi yok, siz aslansınız, siz parçalarsınız, siz topçunun kralısınız gibi dolduruşlarla oyuncularımızı motive etmeyelim. Tabii ki bütün oyuncular bizim için değerli. Ve bir takım Şampiyon olacaksa bu siz olmalısınız. Âmâ bu işi çığırından çıkartmadan yapabilenler ayakta kalacak. İğneyi zamanında ve gerektiği kadar vuranlar kazanacak. Bol gaz verip te kimse turnuvaya gölge düşürmeye kalkmasın. Kaybeden hepimiz oluruz.”

  “Bu hafta sonu bir de ne kadar çok Karaisalılı genç kardeşimiz varmış da biz göremezmişiz diye düşündüm” diyen Ünaldı, “Bu turnuvanın asıl amacı zaten birbirimizle tanışmak ve kaynaşmaktı ki bunu başardığımızı görüyorum. Aslında şimdiden şampiyon belli: Karaisalılılar ve Murtçu kardeşliği” şekline konuştu.



651 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407