Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam351
Toplam Ziyaret1685784

Karaisalı Meslek Yüksek Okulu 25 Haziran saat 17.00 da okul bahçesinde 2013-2015 yılları arasın da eğitimini tamamlayan mezunlarını ağırladı

Mezuniyet törenini bekleyen başarılı öğrenciler bölümlerinin adlarının söylenmesinden sonra birer birer keplerini giyerek sahneye çıktılar. Öğrencilerin farklı illerden gelen velileri nıezıın olan yalanlarının diploma aldıktan soııra ki sevinçleri üzerine göz yaşlarını tutamadılar. Heyecan içinde diplomalarını alan gençler bir kez daha hayata kep fırlattılar.

Bölüm birincilerine bölüm şefleri tarafından küçük hediyeler verildi.

Daha sonra okula gelen canlı müzik sayesinde mezuniyet coşkusu içinde müziğin akşma kendini bırakan öğrencilerin çığlık sesleri ile tören devam etti. iftar saati Karaisalı Beledivesi tarafından karşılanan iftar sofrası hazırlandı. Okulda son yemeklerini beraber viyen öğrencilere Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan da eşlik etti.

Yemek bitiminde tüm öğrencilere hayattan başanlar, onları yetiştiren ebeveynlere de canı gönülden teşekkür etti.

Daha sonra Karaisalı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ramazan Bilgin mikrofonu eline alarak mezunların ve onlara her daim arkalarında bulunan tüm destekçilerine teşekkür edip savgrlarnu iletti.

Sofralar toplandıktan sonra canlı müziğin akışına kendini kaptırmak isteyen tüm misafirler eşliğinde Beledive Başkanı Sadettin Aslan başta olmak üzere Adanalıların geleneksel türküler eşliğinde halay çektiler. Saat 21:00 ile 22: arasında sahnede devam eden müziğin akışı Büyükşehir Belediyesinin özel olarak ayarlanan Büyükşehir Beledive Otobüsünün gelmesi ile sona erdi. Şahsi araçları ile gelen mezunlar ve aileleri 23:00'a kadar eğlencenin tadını çıkardılar.



491 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382