Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam954
Toplam Ziyaret1669340

Aşırı soğuk ve yağmura rağmen oynanan maçlarda Aktaşspor-Çakallı 1978’u 2-0 ve Yağıbasanspor-Aladağ Gençlikspor’u 2-1 yendi

 Karaisalı Belediyesi ile Karaisalılıar Derneği’nin birlikte organize ettiği ve Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından da desteklenen 4. Mahalleler arası Futbol Turnuvası başladı.

  İlk maç Aktaşspor-Çakallı 1978 arasında oynandı ve bu maçı Akraşspor 2-0 kazandı. Maçın sonlarında doğru stada gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, maçı kapalı tribünden birlikte izlediler.

  Maçı kazanan Aktaşspor’un futbolcularına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı birer teşekkür belgesi verdi.

  İKİNCİ MAÇIN BAŞLAMA VURUŞU SÖZLÜ’DEN

  Günün ikinci maçı için sahaya çıkan Yağıbasanspor-Aladağ takımlarının kaptanlarına Başkan Sözlü tarafından teşekkür belgeleri verildi. Maçtan önce bir konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 529 yıldır geleneksel hale gelen Kızıldağ Karakucak Güreşlerinde olduğu gibi, Köylerarası futbol müsabakalarını da yüzlerce yıl oynanması dileğinde bulundu. Sözlü turnuvaya katılan tüm takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Sözlü daha sonra Yağıbasanspor-Aladağ maçının başlama vuruşunu başlatarak stattan ayrıldı.

  Yağıbasanspor-Aladağ arasında oynan maç, Yağıbasanspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

 



575 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173