Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam90
Toplam Ziyaret1690789

Tertip Komitesi Kızıldağ’da son kez toplanarak hazırlıkları gözden geçirdi. Futbol turnuvası bugün saat 16.00’da Aktaş spor-Çakallı 1978 takımlarının açılış maçı ile başlıyor

  Karaisalı Belediyesi ile Karaisalılılar Derneği’nin birlikte düzenlediği ve bu yıl 4.sü yapılacak olan Kızıldağ Mahalleler arası Futbol Turnuvası bugün Saat 16.00’da Aktaş Spor-Çakallı 1978 takımlarının açılış maçı İle başlıyor.

  Tertip Komitesi Başkanlığını yürüten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan Başkanlığı’nda Kızıldağ Sofrası’nda toplanan Tertip Komitesi hazırlıkları son kez gözden geçirdi.

 Başkan Aslan, “Turnuvanın başlangıç yıllarından bu güne kadar düzenlenmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü Bey ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Bu yılki turnuvanın düzenlenmesinde Karaisalı Belediyesi olarak lokomotif görevi alarak, turnuvayı daha kaliteli ve profesyonel olması için üzerimize düşeni laikiyle yerine getireceğiz” diyerek toplantıya katılan tertip komitesine teşekkür etti.

  Toplantıya Tertip Komitesi Başkanı Saadettin Aslan, Komite Üyeleri Dr.Uğur Ünaldı, Karaisalılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürü Oruç Ali Uğur, Büyükşehir Belediyesi Sportif Organizasyonlar Şube Müdürü Mehmet Sağlam, MHP İl Başkan Yardımcısı Bekir Şimşek, MHP İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük, Adem Kasap katıldı.

 



514 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374