Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam618
Toplam Ziyaret1681703

ASLAN, “RAMAZANINIZ MÜBAREK OLSUN” YAZILI PARAMOTOR İLE BAŞTA KARAİSALI İLÇE MERKEZİ OLMAK ÜZERE TÜM MAHALLELERDE 2 SAAT BOYUNCA HAVADA HALKIN RAMAZAN AYINI KUTLADI



 Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, tüm halkın bayramını paramotor denilen yamaç paraşütü ile kutladı.

  Kısa adı AHAS olan  Adana Havacılık Müessesesi Kurucusu ve aynı zamanda Karaisalı Yörük Türkmenler Derneği Başkanı olan yamaç paraşütçüsü Güner Akkaya, Yenimahalle’de Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak’ın da bulunduğu sırada, üzerinde “Ramazanınız Mübarek Olsun” yazılı paraşütle havalandı. Başta Karaisalı İlçe Merkezi olmak üzere tüm mahallelerde 2 saat boyunca havada uçarak, halkın Ramazan ayını kutladı.

  Vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlenen kutlama sonrası bir açıklama yapan Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan Ayı tüm bereketi ile yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular oluşturmaktadır. Biz de bu manevi coşkulara katılarak halkımızın Ramazan ayını çeşitli vesileler ile kutlarken, modern teknolojiden yararlanarak paramotor ile de kutlamak istedik. Vatandaşlarımızın bu olaya merak ve ilgi ve coşkuyla iştirak ettiğini gördük” dedi.

 



515 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704