Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam1006
Toplam Ziyaret1687515

KARAİSALI BELEDİYESİ RAMAZAN AYININ 2.GÜNÜ İLK İFTAR YEMEĞİNİ İLÇE MERKEZİNDE ATATÜRK ÇAYBAHÇESİN'DE GERÇEKLEŞTİRDİ

 Karaisalı Belediyesi geçen yıl ilk kez başlattığı iftar yemeği geleneğini sürdürmeye devam ediyor.

  Ramazan ayının ikinci günü Atatürk Çay Bahçesinde yüzlerce vatandaşa iftar yemeği veren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, yaptığı konuşmada, Ramazan ayının Türk Dünyası ve İslam alemine hayırlara vesile olması dileğiyle birlik beraberlik mesajı vererek, tüm hemşerilerinin Ramazan ayını tebrik etti. Aslan, “İslam dini sosyal hayata ve sosyal dayanışmaya önem veren bir dindir. Bu ayda ferdi sorumluluklarımız yanında toplumsal sorumluluklarımızın da yerine getirilmesine gayret etmeliyiz” dedi.
  Aslan, ilkini ilçe merkezinde verdikleri iftar yemeği geleneğini her Salı ve Cuma günü sırasıyla Altınova, Farsak, Çakallı, Kızıldağ, Çatalan, Hacılı ve tespit edilecek diğer mahallelerde sürdüreceklerini belirterek, yemeğe katılanlara teşekkür etti.

  İftar yemeğine İlçe Jandarma Bölük Komutanı Muhammet Mert, MHP İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak, Belediye Meclis Üyeleri,  Ziraat Odası Başkanı Mahmut Metin, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Metin, Karaisalılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Karaisalı Murtçular Derneği Başkanı Ziya Toprak ve vatandaşlar katıldı. İftar yemeğine bayanları katılması dikkatlerden kaçmadı.



504 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382