Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam827
Toplam Ziyaret1682814

Tümer, milletvekilliği süresince parti örgütleriyle diyalog halinde olacağını vurgulayarak, "“Sorunlara CHP örgütleri aracılığıyla çözüm üreteceğiz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirdiği ilçe örgütleri ziyaretini tüm hızıyla sürdürüyor. Yumurtalık, Ceyhan, Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ziyaretlerinin ardından merkez ilçe örgütleriyle görüşen Tümer, CHP, örgütlerinin önemine işaret etti.

Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün, Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, Sarıçam İlçe Başkanı Musa Gökdemir, yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla bir araya gelen Tümer, “Milletvekili olarak tüm Adanalılar’ın sorunlarına eğilmeye çalışacağım. Vatandaşlarımız İl ve ilçe örgütlerimiz aracılığıyla bana rahatlıkla ulaşabilecek. Partililerimiz ve vatandaşlarımız sorunlarını parti örgütlerimiz aracılığıyla milletvekillerine iletirse sorunlara hem ortak olacağız hem de örgütlerimiz vatandaşla, milletvekilleri ve genel merkez arasında tam anlamıyla bir köprü vazifesi görecek. Böylelikle örgütlerimizin varlık amacı doğrultusunda hareket etmiş olacağız. Çalışmalarımda ve milletvekilliği sürem boyunca il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları örgütlerimizle sık sık bir araya gelmeye özen göstereceğim” diye konuştu.
İlçe Başkanları, kadın ve gençlik kollarının yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri de Tümer’in seçimden hemen sonra parti örgütlerine gerçekleştirdiği ziyaret için memnuniyet duyduklarını ifade etti.



374 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398