Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam728
Toplam Ziyaret1686161

ASLAN MESAJINDA, RAMAZAN AYI NEDENİYLE 18 HAZİRAN CUMA GÜNÜ İLÇE MERKEZİNDEN BAŞLAMAK ÜZERE HER SALI VE CUMA GÜNÜ SIRASIYLA ALTINOVA, FARSAK, ÇAKALLI, KIZILDAĞ, ÇATALAN, HACILI VE TESPİT EDİLECEK DİĞER MAHALLERDE BELEDİYENİN ORGANİZESİ İLE İFTAR YEME

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Ramazan Ayı nedeniyle yayınladığı mesajında Ramazan Ayı’nın tüm İslam alemi tarafından özlemle beklenen ay olduğunu söyledi. 

  Aslan, mesajında, “Heyecanı şimdiden bizleri sarmış olan Ramazan Ayı tüm bereketi ile yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular oluşturmaktadır. 11 Ayın Sultanı olan bu ay Müslüman âlemi tarafından özlemle beklenen bir aydır. Ramazan ayı gündüzleri oruçla, geceleri teravih namazları, Kur' an tilaveti, zikir ve şükürleri ile geçireceğimiz, ömürlerimizin en verimli mevsimidir. Dünya ve ahiret mutluluğumuzun temini için gönderilen son İlahi kelam Kur'an-ı Kerim bu ayda indirilmeye başlanmıştır. Bin aydan hayırlı olan Kadir gecesi bu ayın içerisindedir. İslam dini sosyal hayata ve sosyal dayanışmaya önem veren bir dindir. Bu ay içerisinde başta aile yuvalarımız, camilerimiz, çevremiz, hatta cadde ve sokaklarımız daha bir canlılık içerisinde olmalıdır. Bu ayda ferdi sorumluluklarımız yanında toplumsal sorumluluklarımızın da yerine getirilmesine gayret etmeliyiz” dedi.

  Aslan mesajında, Ramazan ayı nedeniyle 18 Haziran Cuma günü İlçe merkezinden başlamak üzere her Salı ve Cuma günü sırasıyla Altınova, Farsak, Çakallı, Kızıldağ, Çatalan, Hacılı ve tespit edilecek diğer mahallerde Belediyenin organizesi ile iftar yemekleri vereceklerini duyurdu.

 



464 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231