Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam835
Toplam Ziyaret1669221

“BAŞTA FAHRİ HEMŞERİMİZ SAYIN HÜSEYİN SÖZLÜ OLMAK ÜZERE KARAİSALI İÇİN TAŞI TAŞ ÜSTÜNE KOYANLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM”



   Karaisalı’yı, Kızıldağ Yaylası’na bağlayan yolda, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla sürdürülen genişletme, asfaltlama ve virajları güvenli hale getirme çalışmalarını yerinde gören Karaisalı Belediye Başkan Vekili Abdulcelil Sak, “Başta fahri hemşerimiz Sayın Hüseyin Sözlü olmak üzere Karaisalı için taşı taş üstüne koyanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

  Sak, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, Meclis Üyesi İsa Davarcı, Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Karaisalı Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü,  Bekirli Mahalle Muhtarı Kerim Küçükyücel, Tümenli Mahalle Muhtarı Mehmet Tay, Başkıf Mahalle Muhtarı Ahmet Sak, Gildirli Mahalle Muhtarı Ruhi Kılıç ile yol yapımı devam eden Kızıldağ’da çalışmaları yerinde inceledi. Sak, inceleme sonunda, “Kızıldağ yol çalışmamız son sürat devam ediyor. Yolumuzun yapılmasında en büyük destekçimiz, fahri hemşerimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanımız Sayın Saadettin Aslan olmak üzere Belediye Meclis üyesi arkadaşlarıma, mahalle muhtarlarımıza, Büyükşehir ve Karaisalı Belediyesi çalışanlarımıza, Karaisalı için taşı taş üstüne koyanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Her şey Karaisalı halkımız için yapılmaktadır” dedi.

   Karaisalı Belediye Başkan Vekili Abdulcelil Sak, yolun 15 metre genişliğinde, 3 şeritli yol asfalt olacağını ifade ederek, “Toroslarda bu şekilde yapılan ilk çalışma bu. Yolun ilk kilometrelerinde de alt ve üst zemin döküm ile taban sıkıştırma çalışmaları devam ediyor. Yakın bir zamanda asfalt dökülmesine başlanacak. 14 kilometrelik yol bu sene bitirilmesine çalışılıyor” diye konuştu.



640 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339