Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam32
Toplam Ziyaret1680239

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Şube Müdürlüğünde görevli 26 yaşındaki polis memuru Bağram Ağca, geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Şube Müdürlüğünde görevli 26 yaşındaki polis memuru Bağram Ağca, geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Aslen Adanalı olan 26 yaşındaki polis memuru Bayram Ağca, 21 Mayıs günü dünyaya gelen bebeği ile baba olmuştu. Baba olmanın mutluluğunu yaşayamadan fenalaşan Ağca'ya gittiği hastanede kan kanseri (lösemi) teşhisi konuldu. Konulan teşhisin ardından tedavi olmak için Adana'da ailesinin yanına giden Bayram Ağca, tedaviye cevap vermiş ve kan değerleri normale dönmüştü. Kanseri atlattı denilen Ağca, tedavi gördüğü hastanede beyin kaması geçirdi. Doktorların zamanında müdahalesi ile beyin kanaması durdurulan genç polis, sabah saatlerinde doktorların bütün müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Genç yaşta yaşamını yitiren polis memuru Bayram Ağca için Adana Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Ailesinin ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleşen törenin ardından genç ve başarılı polis memuru Bayram Ağca'nın cenazesi memleketi Adana'da toprağa verildi.



626 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704