Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam427
Toplam Ziyaret1684524

BOZUKHÜSÜR ONARILIYOR:Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, “Sayın Kaymakamım, konudan haberim var. Mustafa Kemal Usta’nın babası ile görüştüm. Bir program dahilinde yapacağız” dedi

İlçemizin Çorlu Mahallesine bağlı Bozukhüsür'de yeni yapılan 3 katlı camii düzenlenen törenle hizmete açıldı. Köyün renkli simalarından zihinsel engelli Mustafa Kemal Usta ise çok sevindirirldi.

Öğle yemeğinin yenilmesi, duaların yapılmasından sonra caminin açılışını yapmak üzere hareket eden Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Bozukhüsür Mahallesi sakinlerinden Hilmi Usta’nın 21 yaşındaki zihinsel engelli oğlu Mustafa Kemal Usta’nın yanına vardı. Kısa bir sohbetten sonra Kaymakam Tunç, Mustafa Kemal Usta’ya bir isteğinin olup olmadığını sordu. Genç Usta, Kaymakam Tunç’tan mahallesi için kilit parke yapılmasını istedi. Kaymakam Tunç, Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu’na dönerek, Usta’nın talebini iletti. Köroğlu’da “Sayın Kaymakamım, konudan haberim var. Mustafa Kemal Usta’nın babası ile görüştüm. Bir program dahilinde yapacağız” dedi.

 Verilen cevaba Mustafa Kemal Usta ve mahalle sakinleri çok memnun kaldı.



531 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351