Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam577
Toplam Ziyaret1682564

Açılıştan sonra protokol mensupları ve Çorlu Mahallesi sakinleri öğle namazı kıldı


 İlçemizin Çorlu Mahallesine bağlı Bozukhüsür'de yeni yapılan 3 katlı camii düzenlenen törenle hizmete açıldı.

  1 katı lojman olmak üzere 3 katlı camii bahçesinde verilen İkramdan sonra Yeşilbaş Camii İmamı Cumali Gökkaya, yemek duası yaptı. Burada bir konuşma yapan Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, “Bu sevinci artırmak lazım. Buraları şenlendirmek lazım. Bu cami, sadece ibadet yeri değil aynı zamanda bir toplanma yeri olmalıdır. Acılı ve sevinçli dostlarınızla birlikte burada toplanmalısınız. Sadece erkekler için değil, hanımlar için de bir toplanma yeri olur” dedi.

Karaisalı Belediye Başkan Vekili Abdulcelil Sak da yaptığı kısa konuşmada, “Bu camii ile gurur duydum, onur duydum. Emeği geçen herkese ve tüm kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

  İlçe Müftüsü Kamil Oktay ise, “Biz bu tür ibadethaneleri hizmete açarken Allah,  minarelerimizden bayrağımızı eksik etmesin, ezanlarımız susmasın, camilerimizden cemaatimizi eksik bırakmasın diye dua ederiz. Bu camimizin yapımında emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara, hayırseverlerimize ve kurumlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

  BU konuşmalardan sonra Yeşilbaş Camii İmamı Cumali Gökkaya öğle ezanı okudu. Bozükhüsür Camisinin açılış kurdelesi Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Karaisalı Belediye Başkan Vekili Abdulcelil Sak, Garnizon Komutanı Yzb. Muhammet Mert, Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, Belediye Meclis Üyesi Celalalettin Sürme,  İlçe Müftüsü Kamil Oktay ve Çorlu Köyü Muhtarı Ali Karabacak,  tarafından kesildi.

  Hep birlikte camiye giren protokol ve mahalle sakinleri öğle namazını kıldı.

  Törene çok sayıda vatandaş katıldı.

 



547 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398